LA RAMBLA FERRAN DESFILA CONTRA LES RETALLADES


Aquest passat dissabte de carnestoltes, diferents col·lectius de la ciutat vam tornar a organitzar la carrossa crítica de Lleida. 

Un hospital Arnau de Vilanova, sense pressupost i decadent, rodejat de noves mútues, va  circular des dels Camps Elisis fins a la Rambla de Ferran, formant part de la multitudinària rua de la ciutat. 
La carrossa era capitanejada pel mismíssim conseller de sanitat, lo Boi Ruiz, mentre als seus voltants el seguien metges i pacients.

Aquest any però, no estàvem sols. Van ser moltes les associacions i col·lectius que van decidir mostrar el seu malestar davant les privatitzacions (retallades) que el govern de la Generalitat està aplicant al sector públic; sanitat, educació i funcionariat en general.  Es van veure moltes tisores.
Fins i tot el nostre tema triat, les retallades en sanitat, va ser escenificat en una altra carrossa.

Així doncs, valorem molt positivament aquest carnestoltes que ha recuperat el seu esperit crític que sempre l'hauria de caracteritzar.
Volem donar les gràcies a totes les persones que han col·laborat en el muntatge de la carrossa i a les que van assistir-hi a la rua.

MOS RETALLEN LA SANITAT, PERÒ NOSALTRES LA DEFENSAREM FINS AL FINAL!