Activitats de la secció excursionista


Ruta de senderisme cultural per les terres de parla catalana

Presentació d'El Camí a Linyola


De la mà del Centre Excursionista de Linyola (CELi), us convidem a la PRESENTACIÓ del projecte d'El Camí en aquest poble del Pla d'Urgell.


El Camí, la ruta senyalitzada de senderisme cultural per les terres de parla catalana, és un projecte en construcció basat en la participació de la gent de totes les comarques dels Països Catalans.


A Linyola, la presentació aquest divendres 5 de juny les 10 de la nit, a la sala Pau Casals, de la llar de la gent gran.


Hi sou convidats per conèixer aquesta iniciativa de primera mà!

més info: www.elcami.org




IIIa Cursa dels Templers

Si l'hivern comença amb la Pujada a la Seu Vella, l'estiu ha de començar a Lleida amb una altra cursa emblemàtica. Per tal de tancar el cicle, enguany l'Ocell Negre participarà a la "Cursa dels Templers", amb inici al final al Castell de Gardeny, castell que corona el segon turó de la ciutat i que encara és un gran desconegut per gran part dels lleidatans. Amb 10 km de recorregut, la tercera edició d'aquesta cursa popular vol consolidar-la com una de les curses importants de la ciutat. No l'has fet mai? Enguany és la teva oportunitat. Vine a la Cursa dels Templers amb l'Ocell Negre!

Inscripcions fins al 17 de juny a www.templers.cat

Cursa dels Templers
Diumenge, 21 de juny
9.30 hores
Turó de Gardeny, Lleida

Més informació a http://seccioexcursionista.blogspot.com i ocellnegre.se@gmail.com