Proposta d’activitats a Ponent del 19 al 25 d’abril (16)



1. SOPAR POPULAR DE LLEIDA DECIDEIX (SEGRIÀ)


DIA: Dissabte, 17 d’abril
HORA I LLOC: A les 21:00h al Convent de Santa Clara (C/ Lluís Besa, nº 7) de Lleida (seu dels Castellers)
ACTES: S’atança la data del 25 d’abril, jornada en que lleida realitzarà la consulta popular sobre la Independència i per a reunir esforços i recursos econòmics s’organitza aquest sopar al preu de 25,00 euros el cobert. També es comptarà amb l’actuació musical de Meritxell Gené.
Cal reservar el cobert a l’adreça electrònica decideixlleida@gmail.com



Aprofitem a demanar-vos la vostra ajuda per a la consulta popular de Lleida. Una ciutat amb més de 100.000 habitants requerirà l’ajuda de centenars de persones per a poder realitzar la consulta amb garanties. Per col·laborar visiteu el web www.lleidadecideix.cat o contacteu a l’adreça decideixlleida@gmail.com

ORGANITZA: Lleida Decideix


2. ANIVERSARI DEL CSA LA MARANYA A LLEIDA (SEGRIÀ)

DIA:
Dissabte, 17 d'abril
HORA I LLOC: Tot el dia al CSA La Maranya (C/ del Parc - Lleida)
ACTES: Fa cinc anys que vam iniciar un viatge que ens ha portat molt lluny sense sortir del barri. El nostre centre social segueix dempeu in situ en el mateix espai en el que van fusionar-se La Maixanta i Suport Ponent. Han estat uns anys d’activitat frenètica i apassionada en els quals sempre hem tingut molt clara quina era la nostra voluntat: la transformació social des de la base i a partir del contacte veïnal i de la suma d’esforços dels moviments socials.

10h Esmorzar d'aniversari

11h Cercavila pel casc antic: amb Trabucaires d'Igualada, Bastoners d'Igualada, Cop de Garrot de Berga i Bastoners del Pla de l'Aigua. Amb el so de Festa'm tam.

13h Vermut popular

14h Dinar popular d'aniversari. Llonganissa amb seques i amanida. Postres d'aniversari. Opció vegetariana. 7'5€ per l'autogestió.
16h sarau de sobretaula
18h Taula rodona: el moviment llibertari avui. Amb la participació de Negres tempestes, Ateneu Columna Terra i Llibertat, Ateneu Alomà, El Kasalet, Assamblea Llibertària de la UB, Assemblea Llibertària de la UAB, CSO Can Vies, Col·lectiu a les Trinxeres, CSA La Màquia, Ateneu Llibertari de Sants i CSA La Maranya

21h Gran sopar d'aniversari. Fideuà vegetariana ecològica i amanides. Gran pastís d'aniversari.
23h Gran concert de rumba d'aniversari. Des del Vallès més tropical... ELS PERVERSIONS!!!!! rumba versionera i versionable.
I després... PD'S Diversos fins a esgotar existències.
El carrer de la Maranya serà una ZTA (Zona Temporalment Autònoma) sempre i quan vingueu disfressades de superherois i superheroïnes especials per l'ocasió.

ORGANITZA: CSA La Maranya


3. DIADA DE SANT JORDI A LLEIDA (SEGRIÀ)

DIA: Divendres, 23 d’abril
HORA I LLOC: A partir de les 09:00h a la Plaça Sant Joan de Lleida
ACTES: Un any més, el Casal l'Ocell Negre disposarà d'una paradeta de venda de roses, llibres i samarretes a la Plaça Sant Joan.
Aquest any, a més a més, a les 18:00h diversos membres del Casal estaran a la paradeta signant els llibres publicats darrerament:
- Època. l'exèrcit a l'ombra, editat per Edicions El Jonc
- La Noguera. 17 rutes en BTT, editat per Edicions Cossetània
A més a més, la bastonada del Pla de l'Aigua participarà en els actes lúdics que es realitzaran a partir de les 19:00h a la Plaça Sant Joan dins dels actes previs organitzats per a potenciar la Consulta Popular sobre la Independència que es realitzarà a Lleida el diumenge, 25 d'abril.
ORGANITZA: L'OCELL NEGRE. Casal Independentista d'Agitació Cultural.


4. CONSULTA POPULAR SOBRE LA INDEPENDÈNCIA (PONENT)

DIA: Diumenge, 25 d'abril
HORA I LLOC: Tot el dia en diferents indrets de Ponent
ACTES: Ja tenim a sobre el 25 d'abril, una data que nombroses localitats de Ponent han escollit per a deixar palesa la voluntat de la població respecte la independència de la nació catalana. Les localitats que convoquen els seus ciutadans a manifestar-se són les següents:
GARRIGUES: Juncosa, La Pobla de Cérvoles, Tarrés
NOGUERA: Balaguer, Preixens
PLA D'URGELL: Barbens, Bellvís, Miralcamp, Mollerussa,
SEGARRA: Cervera, Guissona, Ivorra, Torrefeta i Florejacs, Torà
SEGRIÀ: Aitona, Alcoletge, Alguaire, Almacelles, Lleida, Puigverd de Lleida, Seròs, Vilanova de la Barca
URGELL: Castellserà, Nalec, Verdú


5. NOVA ADREÇA ELECTRÒNICA DEL CASAL L'OCELL NEGRE

Us informem que degut a problemes amb l'anterior correu electrònic del Casal, ara disposarem d'una nova adreça electrònica amb la que podreu contactar-nos.
La nova adreça és locellnegre@gmail.com


Si coneixeu de gent interessada en rebre aquesta agenda setmanal d'activitats, podeu fer-nos arribar el seu mail a locellnegre@gmail.com