Proposta d’activitats a Ponent del 16 al 22 d'agost del 2010 (33)

1. CINEMA A LA FRESCA A LLEIDA (SEGRIÀ)

DIA: Tots els dijous d'agost
HORA I LLOC: A les 22:30h a la Plaça del Dipòsit de Lleida

ACTES: Amb aquesta activitat pretenem contribuir a la dinamització i potenciació del Centre Històric fomentant que els ciutadans de Lleida vinguin al barri, que comparteixin l'espai amb els i les immigrants i el veïnat de la plaça al dipòsit, projectar un cinema d'humor i refrescant però sempre de qualitat i amb un rerefons social, en definitiva contribuir a mantenir el barri com un espai de trobada i de color que no podem perdre ni deixar que és vengui.

El programa és el següent:

Dijous 19 d’agost “Un conte d’estiu” Any: 2007, Director: Andrzej Jakimoswski, País: Polònia, Gènere: Comèdia / Drama.

Dijous 26 d’agost “Els mons de Coraline” Any: 2009, Director: Henry Selick, País: EUA, Gènere: Animació / Fantàstic

ORGANITZA: CSA La Maranya

 
2. XVII FESTIVAL DE MUSICA POPULAR I TRACIONAL CATALANA A LA GRANADELLA (GARRIGUES)

DIA: Tots els dijous d'agost
HORA I LLOC: 20, 21 iI 22 d'agost

ACTES: Trobareu tota la informació amb la programació dels tres dies visitant el web www.lagranadella.cat/festival




3. XERRADA SOBRE LES PROPIETATS BENEFICIOSES DE L'AIGUA DE MAR A BALAGUER (NOGUERA)

DIA: Dissabte, 21 d'agost
HORA I LLOC: A les 17:00h al local l'Amanit (C/ Barcelona, 72 - baixos) de Balaguer
ACTE: Xerrada 'Aigua de Mar per cultivar plantes, criar animals i sanar persones' que anirà a càrrec de Angel Gracia. Angel Gràcia és tota una eminència amb ganes de compartir coneixements. Durant aquest mes d'agost estarà a Catalunya, i és per aquest motiu que no podem deixar passar l'oportunitat de tenir-lo entre nosaltres i que ens expliqui els beneficis de l'aigua de mar o de les sals completes marines, tant per la salut humana, animal i cultius agrícoles. Ens explicarà com utilitzar l'aigua de mar com a teràpia natural i com fer una cria i agricultura més ecològica.
ORGANITZA: Som Lo Que Sembrem Ponent, Slow Food Terres de Lleida, La Dolça Revolució de les Plantes Medicinals i el Centre d'Iniciatives L'Amanit.


4. APUNTEU-VOS A LES COLLES BASTONERES DEL CASAL

A la tardor començarà una nova temporada d'assaigs de balls de bastons i enguany a la colla 'senior' de bastoners hi volem afegir una colla 'junior'.
Si voleu més informació per participar en qualsevol de les dues colles, escriviu a l'adreça bastonerspladelaigua@gmail.com


Si coneixeu de gent interessada en rebre aquesta agenda setmanal d'activitats, podeu fer-nos arribar el seu mail a locellnegre@gmail.com