Proposta d’activitats a Ponent del 6 al 12 de desembre del 2010 (49)

1. TAULA DE DEBAT PARTICIPATIU SOBRE URBANISME A LLEIDA (SEGRIÀ)

DIA: Divendres, 3 de desembre
HORA I LLOC: A les 19:30h a la Sala Nausica de l'Ateneu Popular de Ponent (C/ Pau Clarís, 10 - Lleida)
ACTE: Taula de debat participatiu sobre urbanisme en el context de l'elaboració del programa electoral de la CUP de Lleida per les properes eleccions municipals. L'acte és obert a tothom que tingui interès en conèixer el projecte de la CUP, en participar-hi o en aportar-hi el seu punt de vista.
Per aquest motiu, han estat convidades les següent persones, coneixedores totes elles de diferents aspectes que afecten aquesta temàtica en la nostra ciutat.

- Josep Ganau: Professor de Geografia de la UdL
- Adrià Dragó: Plataforma Defensem l'Horta.
- David Colell: Membre d'IPCENA
- Melitó Camprubí: Arquitecte

ORGANITZA: CUP-Lleida2. EXPOSICIÓ SOBRE EL POBLE SAHARAUÍ A XERRADA SOBRE LA RENDA BÀSICA A LLEIDA (SEGRIÀ)

DIA: Des del 23 de novembre fins al 10 de desembre
LLOC: Campus de la UdL a Cappont
ACTE:

La Fundació Lleida Solidària (FLS) ha inaugurat aquesta setmana una exposició que explica els orígens del poble sahrauí, la seva estructura social, el territori que abasta, l'economia, el paper de la dona, i la infància, l'educació, la història i la situació actual.
Aquest material s'exposa dins un contenidor transoceànic perquè la majoria de l'ajuda que s'envia al Sàhara Occidental arriba en aquests contenidors. Aquest expositor romandrà al Campus de Cappont fins al 10 de desembre i després recorrerà diversos llocs de la ciutat.


3. CAGATIÓ AL CASAL L'OCELL NEGRE - LLEIDA (SEGRIÀ)

DIA: Dissabte, 18 de desembre de 2010
HORA I LLOC: A les 18:00h al Casal l'Ocell Negre
ACTE: El Casal s'avança a la data tradicional de fer cagar el tió i ofereix la seva versió amable d'aquesta tradicional festa oberta a tots els socis i simpatitzants del casal que hi vulguin participar. Important però, que ens feu saber els nens que hi participaran per poder-ho organitzar millor i tenir preparats alguns detallets per a ells.
Ens podeu escriure a ocellnegre@gmail.com


ORGANITZA: L'OCELL NEGRE. Casal Independentista d'Agitació Cultural.


4. SOPAR NADALENC AL CASAL L'OCELL NEGRE - LLEIDA (SEGRIÀ)

DIA: Dissabte, 18 de desembre de 2010
HORA I LLOC: A les 21:30h al Casal l'Ocell Negre
ACTE: El Casal organitza un nou sopar nadalenc per als seus socis i simpatitzants.
I aquest cop el volem fer de gala, així que ja podeu possar-vos les vostres millors mudes (qui més qui menys pot venir amb la camisa fargada i un elegant corbatí o sabates de taló).
EL sopar s'ho mereix, amb plats nadalencs de categoria i el servei contrastat dels maitres habituals del casal amb indumentària especial per a l'ocasió.
Només es prepararan 30 sopar i podreu gaudir de la nova distribució del casal, que ens permetrà estar una mica més amples, un audiovisual de la feina feta durant tot l'any, fil musical especial per a la vetllada i altres sorpreses que us farem saber la setmana vinent. 

IMPORTANT: Reservar abans del sopar. El preu del sopar és de 10.00 euros i 12.00 euros si es vé sense reserva prèvia. La reserva caldrà fer-la el més aviat possible via mail a ocellnegre@gmail.com

ORGANITZA: L'OCELL NEGRE. Casal Independentista d'Agitació Cultural.


5. XERRADA-TALLER SOBRE CONSUMISME A BALAGUER (NOGUERA)

DIA: Dissabte, 11 de desembre de 2010
HORA I LLOC: Sala d'Actes de l'Ajuntament de Balaguer
ACTE: Tertulià, taller i xerrada sobre el consumisme. Aquest acte dona la sortida a les 4rtes jornades contra la hipocresia del nadal que és realitza a algunes comarques de ponent. a l'acte del proper dia 11 constara de:
Xerrada-taller: Consumir menys, viure millor. Mil i un dubtes... i un món d'idees pràctiques per a un consum més conscient, amb el Toni Lodeiro.
Presentació sobre l'explotació animal a càrrec d'una membre del col·lectiu procnatur que ens parlara sobre la producció d'animals a les granges, compra i venda d'animals domèstics, pells animals.

ORGANITZA: El Lokalillo (C/ del Pont, Balaguer)


6. CAMPANYA PER L'APOSTASIA A LLEIDA (SEGRIÀ)

El CSA La Maranya s’ha adherit a la campanya d’apostasia conjunta que organitza "Apostasia és alegria". Per això us animem a deixar de formar part d’una de les institucions més retrògrades que continuament atempta contra les nostres llibertats. De fet, és molt senzill i sempre més podreu estar orgullosos contents de no estar comptabilitzats com a fidels apostòlics catòlics romans.

El *CSA La Maranya (C/ del Parc nº13, Lleida) estarà obert per a que hi porteu la documentació els dilluns a partir de les 21.30h i dimecres a partir de les 19.30h*.


7. NOVA ADREÇA ELECTRÒNICA DEL CASAL

El casal recupera l'adreça electrònica ocellnegre@gmail.com com adreça de referència per a contactar-hi.
Tot i continuar mantenint l'anterior, recomanem que a partir d'ara utilitzeu ocellnegre@gmail.com per a possar-vos en contacte amb el Casal Ocell Negre.


8. FES-TE SOCI/SÒCIA DEL CASAL L'OCELL NEGRE

El capital humà és fonamental per aconseguir una bona base social que permeti la subsistència econòmica del casal així com la regeneració d'idees i dinàmiques.
Volem que ens ajudeu a sumar esforços per afrontar nous projectes i per això us convidem a enfortir el Casal fent-vos socis i sòcies per una quota mensual de 5 euros (60 euros a l'any).

Podeu trobar-nos oberts al C/ Sant Carles, 8 cada divendres de 19:30h a 21:30h i d'altres dies en funció de les activitats programades.
Si coneixeu de gent interessada en rebre aquesta agenda setmanal d'activitats, podeu fer-nos arribar el seu mail a ocellnegre@gmail.com