Proposta d’activitats a Ponent del 29 de novembre al 5 de desembre del 2010 (48)

1. FESTA ANTIRACISTA I ANTIFEIXISTA A LLEIDA (SEGRIÀ)

DIA: Dijous, 25 de novembre
HORA I LLOC: A partir de les 23:00h a la Taverna Catalana les Forques 1642 (C/ Alfred Perenya, 71 - Lleida)
ACTE: Festa antiracista i antifeixista que comptarà amb els punxadiscs:

- DJ Ración Doble (punk, Oi!)
- DJ Gonorrea (Hardcore)
- DJ Kiwi (reggae, soul)

ORGANITZA: Taverna Catalana LES FORQUES 1642






2. XERRADA SOBRE LA RENDA BÀSICA A LLEIDA (SEGRIÀ)

DIA: Divendres, 26 de novembre
HORA I LLOC: A partir de les 20:00h al Centre Cívic de la Bordeta (C/ Pla d'Urgell s/n - Lleida)
ACTE: En Josep Manel Busqueta (Pastisser i economista del Seminari d’Economia Crítica Taifa) farà una xerrada amb propostes alternatives al model econòmic i social dominant.
Renda Bàsica: dret que tenen els ciutadans a percebre una cantitat periòdica per cobrir les seves necesitats bàsiques sense condició limitant.
ORGANITZA: Banc del Temps de la Bordeta


3. TAULA DE DEBAT PARTICIPATIU SOBRE URBANISME A LLEIDA (SEGRIÀ)

DIA: Divendres, 3 de desembre
HORA I LLOC: A les 19:30h a la Sala Nausica de l'Ateneu Popular de Ponent (C/ Pau Clarís, 10 - Lleida)
ACTE: Taula de debat participatiu sobre urbanisme en el context de l'elaboració del programa electoral de la CUP de Lleida per les properes eleccions municipals. L'acte és obert a tothom que tingui interès en conèixer el projecte de la CUP, en participar-hi o en aportar-hi el seu punt de vista.

Per aquest motiu, han estat convidades les següent persones, coneixedores totes elles de diferents aspectes que afecten aquesta temàtica en la nostra ciutat.

- Josep Ganau: Professor de Geografia de la UdL
- Adrià Dragó: Plataforma Defensem l'Horta.
- David Colell: Membre d'IPCENA
- Melitó Camprubí: Arquitecte

ORGANITZA: CUP-Lleida



4. EXPOSICIÓ SOBRE EL POBLE SAHARAUÍ A LLEIDA (SEGRIÀ)

DIA: Des del 23 de novembre fins al 10 de desembre
LLOC: Campus de la UdL a Cappont
ACTE:

La Fundació Lleida Solidària (FLS) ha inaugurat aquesta setmana una exposició que explica els orígens del poble sahrauí, la seva estructura social, el territori que abasta, l'economia, el paper de la dona, i la infància, l'educació, la història i la situació actual.

Aquest material s'exposa dins un contenidor transoceànic perquè la majoria de l'ajuda que s'envia al Sàhara Occidental arriba en aquests contenidors. Aquest expositor romandrà al Campus de Cappont fins al 10 de desembre i després recorrerà diversos llocs de la ciutat.

ORGANITZA: Fundació Lleida Solidària


5. BLOG ACTUALITZAT DEL CASAL

Ja podeu trobar la crònica dels actes recordatoris del bombardeig de Lleida del 2 de novembre de 1937 al blog del casal, amb fotografies i informació vària.

També hi figura una nota sobre la petició a la Paeria de cartelleres públiques d'ús per a les associacions de Lleida promoguda per la CUP i recolzada per catorze entitats més, entre elles el Casal l'Ocell Negre.



6. NOVA ADREÇA ELECTRÒNICA DEL CASAL

El casal recupera l'adreça electrònica ocellnegre@gmail.com com adreça de referència per a contactar-hi.

Tot i continuar mantenint l'anterior, recomanem que a partir d'ara utilitzeu ocellnegre@gmail.com per a possar-vos en contacte amb el Casal Ocell Negre.


7. FES-TE SOCI/SÒCIA DEL CASAL L'OCELL NEGRE

El capital humà és fonamental per aconseguir una bona base social que permeti la subsistència econòmica del casal així com la regeneració d'idees i dinàmiques.

Volem que ens ajudeu a sumar esforços per afrontar nous projectes i per això us convidem a enfortir el Casal fent-vos socis i sòcies per una quota mensual de 5 euros (60 euros a l'any).

Podeu trobar-nos oberts al C/ Sant Carles, 8 cada divendres de 19:30h a 21:30h i d'altres dies en funció de les activitats programades.


Si coneixeu de gent interessada en rebre aquesta agenda setmanal d'activitats, podeu fer-nos arribar el seu mail a ocellnegre@gmail.com