Proposta d’activitats a Ponent del 6 al 12 de juny de 2011 (23)

1. MANIFESTACIÓ CONTRA LES NUCLEARS A BARCELONA (BARCELONÉS)

DIA: Diumenge, 5 de juny
HORA I LLOC: Inici a les 12:00h a Pla de Palau (Barcelona)
ACTE: Prop de 60 entitats aplegades a l’entorn de la Coordinadora Tanquem les Nuclears ha convocat una manifestació des de la Delegació del Govern de l’Estat al Pla del Palau fins a la seu de FECSA-ENDESA, al Paral·lel de Barcelona.Amb aquest recorregut simbòlic, les organitzacions convocants interpel·len els dos principals responsables del funcionament de les centrals nuclears a Catalunya i l’Estat: el poder polític i el poder de les companyies elèctriques propietàries de les centrals. L’estreta connivència entre unes empreses elèctriques entestades en la lògica del benefici econòmic a qualsevol preu i uns governs dòcilment subordinats als seus interessos es reprodueix arreu del món, incloent-hi casa nostra. És per això que les eleccions municipals d’aquest diumenge, 22 de maig, han de servir per exigir als partits polítics un calendari progressiu i urgent de tancament de les nuclears, la no renovació del permís d’explotació de la central d’Ascó, que caduca el proper octubre, i el rebuig a la instal·lació del cementiri nuclear.
ORGANITZA: Tanquem les nuclears



 
2. TROBADA BASTONERA A CARDEDEU (VALLÈS ORIENTAL)

DIA: Dissabte, 4 de juny
HORA I LLOC: A partir de les 17:00h a la Plaça Sant Joan de Cardedeu
ACTES: Nou desplaçament de la colla bastonera del Casal Ocell Negre, aquest cop a la primera trobada bastonera de Cardedeu, on participaran conjuntament amb els bastoners de Gràcia, Terrassa, Vilassar de Mar, Granollers, Sant Celoni i Cardedeu.
ORGANITZA: Colla Bastonera de Cardedeu


 
3. REVETLLA DE SANT JOAN A LLEIDA (SEGRIÀ)

Aneu-vos reservant la nit de Sant Joan perque aquest any també, la gent del casal farem revetlla, i a lo gran !!!!
Atenció, que hi haurà moltes novetats:
- Foguera a la Seu Vella amb actuació de música tradicional
- Sopar i Concert a la falda del Castell amb els Torellis, Pepet i Marieta i Uri Roots.
Alerta que aquesta setmana sortirà el cartell definitiu.
ORGANITZA: Casal Ocell Negre



4. TALLER DE RATAFIA AL CASAL OCELL NEGRE DE LLEIDA (SEGRIÀ)

Després de comprobar la bona ma que tenim al casal per a fer ratafia, enguany repetim.
Si l'any passat vam fer la ratafia de cireres, aquest cop intentarem repetir l'èxit amb la ratafia d'herbes i nous.
Si voleu participar al taller ens haureu d'avissar el més aviat possible doncs hem d'encarregar l'anis per a fer la ratafia. Encara no sabem el preu, però podeu comptar que l'any passat ens sortia el litre de ratafia feta a 8.5 euros. Indiqueu els litres que en vulgueu fer i dugueu la vostra ampolla o pot per a preparar-la. Nosaltres ens encarreguem dels ingredients i d'ensenyar com fer-la.
També farem un tast de la ratafia de l'any passat.
La data encara està per confirmar però serà al voltant del 25 de juny.
ORGANITZA: Casal Ocell Negre



5. FES-TE SOCI/SÒCIA DEL CASAL L'OCELL NEGRE

El capital humà és fonamental per aconseguir una bona base social que permeti la subsistència econòmica del casal així com la regeneració d'idees i dinàmiques.
Volem que ens ajudeu a sumar esforços per afrontar nous projectes i per això us convidem a enfortir el Casal fent-vos socis i sòcies per una quota mensual de 5 euros (60 euros a l'any).

Podeu trobar-nos oberts al C/ Sant Carles, 8 cada divendres de 19:30h a 21:30h i d'altres dies en funció de les activitats programades.





Si coneixeu de gent interessada en rebre aquesta agenda setmanal d'activitats, podeu fer-nos arribar el seu mail a ocellnegre@gmail.com