Proposta d’activitats a Ponent del 20 al 26 de juny de 2011 (25)1. REVETLLA DE SANT JOAN A LLEIDA (SEGRIÀ)

DIA: Dijous, 23 de juny
ACTES:
20:00h - Foguera al Castell del Rei (Seu Vella), rebuda de la Flama del Canigó, actuació de música tradicional amb el grup Filibusters (Vilafranca del Penedès), servei de coca i glopets de begudes de la terra.
24:00h - Revetlla de Sant Joan al Parc de Santa Cecília, al peus de la Seu Vella, amb l'actuació musical de Pepet i Marieta (Terres de l'Ebre), La Familia Torelli (Lleida) i PD Uri Roots (Lleida)
Trobareu més informació al blog del casal: www.ocellnegre.blogspot.com
ORGANITZA: Casal Ocell Negre i Consorci del Turó de la Seu Vella2. FUTBOL SOLIDARI 'NINGÚ FORA DE JOC' A LLEIDA (SEGRIÀ)

DIA: Dissabte, 18 de juny
HORA I LLOC: A les 18:30h al Camp d'Esports de la UE Lleida
ACTES: Els diners van destinants al projectes de l'Associació Agrupa't que treball per la millora del drets i la reinserció de les persones en procés o risc d'exclusió social derivat del consum de drogues i/o alcohol. Les dificultats per aconseguir i mantenir subvencions són cada cop més grans i per aquest motiu l'any passat vam obrir aquesta línia. A la pàgina web www.agrupat.org podeu trobar més informació de l'associació.
PREU DE L'ENTRADA: 5,00 Euros
ORGANITZA: Associació Agrupa't


3. CURSA DELS TEMPLERS A LLEIDA (SEGRIÀ)

DIA: Diumenge, 19 de juny
HORA I LLOC: A les 09:30h al Castell Templer de Gardeny (Lleida)
ACTES: Diversos membres de la Secció Excursionista del Casal Ocell Negre partiparan en aquesta cursa popular que dona el tomb a Lleida. Us animem a que hi participeu i si voleu us posseu en contacte amb nosaltres per compatir impressions i experiències.
ORGANITZA: KM0 Ponent 
 


4. TALLER DE RATAFIA AL CASAL OCELL NEGRE DE LLEIDA (SEGRIÀ)

Després de comprobar la bona ma que tenim al casal per a fer ratafia, enguany repetim.
Si l'any passat vam fer la ratafia de cireres, aquest cop intentarem repetir l'èxit amb la ratafia d'herbes i nous.
Si voleu participar al taller ens haureu d'avissar el més aviat possible doncs hem d'encarregar l'anis per a fer la ratafia. Encara no sabem el preu, però podeu comptar que l'any passat ens sortia el litre de ratafia feta a 8.5 euros. Indiqueu els litres que en vulgueu fer i dugueu la vostra ampolla o pot per a preparar-la. Nosaltres ens encarreguem dels ingredients i d'ensenyar com fer-la.
També farem un tast de la ratafia de l'any passat.
La data encara està per confirmar però serà al voltant del 25 de juny/2 de juliol.
ORGANITZA: Casal Ocell Negre


5. XXXVI TROBADA NACIONAL BASTONERA A LLORENÇ DEL PENEDÈS (BAIX PENEDÈS)

DIA: Dissabte, 2 de juliol
HORA I LLOC: A partir de les 16:00h a la Vila de Llorenç del Penedès
ACTES: Nou desplaçament de la colla bastonera del Casal Ocell Negre, aquest cop a la trobada nacional bastonera que es realitzarà a Llorenç del Penedès.
I al vespre, concert amb Skatacrak, Terratombats i Miquel del Roig.

ORGANITZA: Ball de Bastons de Llorenç del Penedès
 


6. FES-TE SOCI/SÒCIA DEL CASAL L'OCELL NEGRE

El capital humà és fonamental per aconseguir una bona base social que permeti la subsistència econòmica del casal així com la regeneració d'idees i dinàmiques.
Volem que ens ajudeu a sumar esforços per afrontar nous projectes i per això us convidem a enfortir el Casal fent-vos socis i sòcies per una quota mensual de 5 euros (60 euros a l'any).

Podeu trobar-nos oberts al C/ Sant Carles, 8 cada divendres de 19:30h a 21:30h i d'altres dies en funció de les activitats programades.Si coneixeu de gent interessada en rebre aquesta agenda setmanal d'activitats, podeu fer-nos arribar el seu mail a ocellnegre@gmail.com