FESTA MAJOR DE SETEMBRE 2011


Avui, prèvia del dijous 29 de setembre, Sant Miquel, comencen les festes de tardor de Lleida.
Després de la lectura del pregó a càrrec de Carles Gené i Sisó, la ballada de sardanes i altres actes, i haurà la revetlla de la nit.

Com a Casal Ocell Negre participarem fent barra avui dimecres i lo dissabte 1 d'octubre. Lo "xiringuito" el tindrem al costat del recinte de la fira de Sant Miquel, entre lo pavelló de vidre i lo riu, el que abans era l'Avinguda de Terradelles.
Aquest és el primer any que fem barra per les festes de tardor.

La programació de les revetlles és:

Dimecres 28
            22:00h - Foo
            23:00h - Ivan Sedenyo
            00:00h - Callejón Canalla
            01:00h - La Troba Kung-Fú

Dissabte 1
            23:00h - Amelie
            00:00h - Hewel
            01:15h - Gossos

A la barra hi trobareu el millor ambient, bona música i tot un ventall de begudes de la terra: Ratafia, Aigua de València, Burret i Pomada.

Esdeveniment al Facebook: http://www.facebook.com/event.php?eid=155519977872871



De bon matí, a les 8:00h, lo dijous 29 hi haurà els tocs de matinades que obriran lo dia de Sant Miquel. A les 11:30h, des de la plaça de la Paeria, hi haurà lo seguici popular on participaran els nostres Bastoners del Pla de l'Aigua.



Lo mateix dijous, a les 19h i a la porta dels Camps Elisis, hi començarà la manifestació La lluita és al carrer, cap a la vaga general
Per a més informació podeu visitar la seva pàgina web: http://lleidavagageneral.wordpress.com/



Lo dissabte 1 d'octubre muntem el Cercavila i vermut popular de festa major.

Començarà a les 12h a la Plaça Paeria, amb lo seguici dels grups de cultura popular: Bastoners del Pla de l'Aigua, Capgrossos del Pla de l'Aigua, Colla castellera Amparitos del Pla de l'Aigua, Ball de Pastorets d'Igualada, Ball de Bastons de la Múnia i la Catxibanda. Passarà pels carrers Major, Cavallers, per davant del Roser, pel Pla de l'Aigua fins arribar davant del casal, al carrer Sant Carles, on hi haurà lo vermut amb balls i actuacions de lluïment, tastets i begudes de la terra; tot amenitzat amb música tradicional.

Esdeveniment al Facebook:  http://www.facebook.com/event.php?eid=293190724030387


Lo mateix dissabte a la tarda hi haurà el XXI Festival de dansa tradicional dels Països Catalans, a la Plaça de Sant Joan a les 18:30h, i la tarda-nit, la XV Gran nit de Foc, a l'Avinguda de Blondel, amb la prèvia de la plantada de les bèsties i l'atabalada infernal.

Lo diumenge al matí hi hauran les matinades castelleres que obriran la diada castellera de les Festes de la tardor, que serà a les 12:15h a la Plaça de la Paeria, amb les colles convidades Capgrossos de Mataró i Nens del Vendrell.
També a les 11h començaran els actes de les noces reials de Ramon Berenguer IV i Peronella d'Aragó amb un cercavila des de la Seu Vella fins al Castell del Rei, La Suda. A les 12h hi haurà la recreació de les noces.


Recordeu que   PER FESTA MAJOR, L'ESTELADA AL BALCÓ!