BUS DES DE LLEIDA PER A VEURE LA SELECCIÓ




Un grup de seguidors de la Unió Esportiva Lleida ens fan arribar aquesta convocatòria, per anar a veure el partit de la selecció de Catalunya contra Tunísia, el 30 de desembre a l'estadi olímpic Lluís Companys de Barcelona:

La selecció catalana de futbol juga el proper divendres 30/12/2011 contra Tunísia a l'estadi olímpic Lluis Companys. Ja que aquest any ni l'Esquerra Independentista ni cap Penya Blaugrana de la ciutat organitzen autobús hem decidit intentar-ho un grup de joves seguidors de la Unió Esportiva Lleida.

El bus sortirà a els 15:00 del Camp d'Esports (per poder gaudir de la prèvia) i tornarà cap a Lleida un cop finalitzi el partit. Aquest any, a més, s'està intentant organitzar una Grada Jove per animar la selecció on ja han anunciar la seva presència diferents grups de l'EI.

Per tot això, oferim dos tipus de preus:
Bus + entrada (gols i grada jove) --- 20 Euros
Bus + entrada (lateral) --- 25 euros

Si us interessa, apunteu-vos a la Penya Blaugrana Som un Sentiment de Lleida (Carrer Pius XII, 29 Baixos). Per facilitar l'organització us agrairiem que us apuntessiu abans del dia 24/12/2011 ja que així sabrem si tenim opcions reals de fer un o dos busos i podem demanar entrades per a tothom.

Animeu-vos a gaudir d'un partit de caire festiu i reivindicatiu, amb familia o amics.

Un cop a l'any hem de donar-li suport a la selecció! Lluitem pel nostre reconeixement internacional,

Una nació una selecció !!

Esdeveniment al Facebook:  Bus Catalunya - Tunísia ( Des de Lleida)