CAMPIONS DEL TORNEIG DE FUTBOL



TORNAREM A PATIR, TORNAREM A LLUITAR, TORNAREM A VÉNCER

Rere aquestes paraules manllevades al president Companys, s’amaga el retorn de l’Ocell Negre F.C.  a les dures pistes de ciment de futbol sala. Al desembre de 2005 diferents entitats de base de Lleida endegaren un campionat de futbol sala a la pista de la Panera, en ple cor del Centre Històric. Els motivaven tres idees, la de passar-s’ho bé, estrènyer lligams entre entitats, i reivindicar l’ús públic d’una pista que sempre restava tancada a pany i forrellat. Tres anys durà la iniciativa. Ara, després de sis anys, amb uns kgs de més, i amb uns reflexes de menys, el Casal tornà a participar en un campionat que reivindica els mateixos objectius.
Ara, com llavors, el Casal s’enretira amb el trofeu sota el braç i la sensació d’haver compartit bons moments amb els companys de la Fundació Arrels, l’Associació ARLLE, el Centre de Recursos Juvenils, l’Escola d’Art Municipal de Belles Arts i l’Associació AGRUPA’T. 
Esperem que ara, la iniciativa de l’ajuntament serveixi per a recuperar definitivament la pista de la Panera com a equipament públic per al gaudi del jovent i el veïnat del barri.