CONCENTRACIÓ PEL CATALÀ


Us recordem que el proper dissabte 28 d'abril a les 19:00h es celebraran concentracions davant dels Ajuntaments de pobles i ciutats del nostre país, amb l’objectiu d’aturar la sentència definitiva del Tribunal Suprem contra l'escola en català (que resoldrà el recurs que van presentar entitats espanyolistes a la sentència del TSJC).
Així, el dissabte 28 serem a la plaça Paeria concentrant-nos per la defensa de la nostra llengua.

Totes les persones que estigueu interessades en ajudar podeu enviar un mail a info@escolaencatala.cat indicant la vostra població.

Aquest mateix dia 28, també hi haurà mobilitzacions al País Valencià, que celebra la seva diada amb una forta protesta contra el genocidi cultural i lingüístic que pateix. Tant Escola en Català com Acció Cultural del País Valencià, han acordat donar-se suport mutu en ambdues mobilitzacions i així estendre-les al màxim a tot el territori.

Aprofitem per recordar-te que la campanya de recollida de signatures per blindar per llei el català com a única llengua vehicular a l’escola continua, així doncs, us podeu descarregar i omplir el plec de signatures i fer-nos-el arribar a Associació Cultural Escola en Català, apartat de correus núm. 85, 08080 Barcelona.



L'escola en català: Ni un pas enrere!