PARADETA DE SANT JORDI


Com cada any, el proper dilluns 23 d'abril, diada de Sant Jordi, el Casal Ocell Negre muntarem des de primera hora del matí fins al tard la paradeta de material a la Plaça de Sant Joan.

Tindrem roses personalitzades, llibres que fan pensar, material tèxtil independentista i revolucionari, estelades, difussió del casal...
A més a més, aquest any el dedicarem a la figura de Joan Fuster, personalitzant-ne els punts de llibre i les roses d'aquest 2012, i tenint els seus llibres.
Si us voleu avançar a la Diada i demanar-nos per avançat algun llibre o material tèxtil, ens podeu escriure a ocellnegre@gmail.com

Disposarem de material tèxtil de La ciutat invisible, Catalunyam i Productes de la terra i llibres de Pagès editors, Virus editorial i La Sirga.

A més a més, a la nostra paradeta podreu signar  per tal de promoure una audiència pública en què l’Ajuntament de Lleida doni a conèixer el futur del Museu d’Art Jaume Morera, una iniciativa de la Plataforma Compromís pel Museu d’Art Jaume Morera i també recollirem signatures per blindar per llei el català com a única llengua vehicular a l’escola, una iniciativa d'Escola en català.


Allí ens veiem!