Proposta d’activitats a Ponent del 1 al 7 d'octubre (40/21012)


1. PARTICIPACIÓ DEL CASAL OCELL NEGRE EN LES FESTES DE TARDOR DE LLEIDA (SEGRIÀ)
2. CONCENTRACIÓ PER L'AVORTAMENT LLIURE A LLEIDA (SEGRIÀ)
3. PREGÓ INDIGNAT PER LES FESTES DE LLEIDA (SEGRIÀ)
4. CURSOS DE GRALLA I TIMBAL A MOLLERUSSA (PLA D'URGELL)




1. PARTICIPACIÓ DEL CASAL OCELL NEGRE EN LES FESTES DE TARDOR DE LLEIDA (SEGRIÀ)


Un any més tornem a participar de la Festa Major de tardor de la nostra ciutat.Aquest cop, Sant Miquel cau en dissabte i per tant no podrem organitzar el vermut popular ja que com a secció de Bastoners del Pla de l'Aigua participarem en el Seguici popular de festa major.

Però sí que us oferim les següents activitats:
- Divendres 28 de setembre, des de les 19h fins a les 3h, Festa al Casal Ocell Negre (c/ Sant Carles núm. 8, Centre històric). Servei de barra, música i molta festa
- Dissabte 29 de setembre, a les 11:30h, de la Plaça Paeria a la Plaça Sant Joan (itinerant),Seguici popular de festa major, on hi participaran els nostres bastoners, junt amb la resta de balls de la ciutat.- Dissabte 29 de setembre, a partir de les 21h als Camps Elisis, Revetlla de Festa Majoramb concerts (Metrakillator, Imperial Stöut, Txarango i Pastorests Rock) i barra del Casal Ocell Negre. 
Per veure la resta d'actes de la festa major; correfoc, diada castellera, ruta del garrotín, matinades, noces de Moros i Cristians... visiteu la web de la Paeria

I recordeu que si per la diada us vau quedar sense estelada, passeu pel casal a buscar-ne una.
El divendres 28 estarem tota la tarda oberts. 



2. CONCENTRACIÓ PER L'AVORTAMENT LLIURE A LLEIDA (SEGRIÀ)


DIA: Divendres, 28 de setembre
HORA I LLOC: A les 19:30h davant de l'IEI
ACTES: Si no podem decidir no podem ser lliures. Avortament lliure i gratuït. El meu cos, la meva decisió. Aturem la contrareforma de l'avortament.
Celebració en motiu del Dia Internacional per la Despenalització de l'avortament, i en un any on més de manifest es posa la necessitat d'articular una resposta social contundent contra les mesures del PP per denegar a les dones el dret al propi cos. A Lleida us convidem a participar dels actes següents:
Divendres, 28/09/12 - Concentració davant l'IEI a les 19:30h
Dijous, 04/10/12 - Xerrada-debat sobre la reforma de l'avortament proposada pel PP al CSA La Maranya (C/ del Parc, 13) a les 20:00h
ORGANITZA: Arran-Lleida, Associació LIKA, CSA La Maranya




3. PREGÓ INDIGNAT PER LES FESTES DE LLEIDA (SEGRIÀ)


DIA: Divendres, 28 de setembre
HORA I LLOC: A les 18:30h a la Plaça Paeria
ACTES: Si els polítics s'escolten els mercats abans que als ciutadans, encerclem la subdelegació, rodejem el congrés i fem-nos sentir al pregó 
Farem el pregó dels aturats, de les hipoteques, dels precaris... porta la teva cassola.

I el dilluns, 1 d'octubre, a les 20:00h, casserolada i assemblea ciutada davant la subdelegació (plaça de la pau-Lleida)



4. CURSOS DE GRALLA I TIMBAL A MOLLERUSSA (PLA D'URGELL)


Obert el període d'inscripció del Curs de Gralla i Tabal
Per tercer any consecutiu, el Casal Popular l'Arreu organitza el curs de gralla i tabal que pretén desenvolupar coneixements i habilitats musicals d'aquests instruments característics de la cultura popular dels Països Catalans.
El curs de Gralla i Tabal va dirigit tant infants com a persones adultes i s'impartirà els dissabtes a partir del 06 d'octubre de 2012 fins el 27 d'abril de 2013, i comptarà amb diferents nivells d'aprenentatge: inicial, perfeccionament i avançat.
Per una banda, aquesta activitat permet adquirir coneixements propis de l'educació musical (llenguatge musical, solfeig, ritme, expressió musical, digitació...) i també, contribueix a la formació sobre la cultura del nostre país.
Per l'altra banda, un dels objectius del curs de gralla i tabal és contribuir a la participació de diferents generacions a la Colla Gegantera i augmentar el nombre de persones en el projecte plural i popular del Casal l'Arreu.
El període d'inscripció estarà obert fins el proper 30 de setembre, el preu de matrícula és de 60€ i la inscripció es podrà realitzar presencialment al Casal Popular l'Arreu (divendres a la tarda), telefònicament al 648.73.50.52 o a través del correu electrònic casal@larreu.org.