Proposta d’activitats a Ponent del 23 al 29 d'agost del 2010 (34)


1. CINEMA A LA FRESCA A LLEIDA (SEGRIÀ)


DIA:
Tots els dijous d'agost
HORA I LLOC: A les 22:30h a la Plaça del Dipòsit de Lleida
ACTES: Amb aquesta activitat pretenem contribuir a la dinamització i potenciació del Centre Històric fomentant que els ciutadans de Lleida vinguin al barri, que comparteixin l'espai amb els i les immigrants i el veïnat de la plaça al dipòsit, projectar un cinema d'humor i refrescant però sempre de qualitat i amb un rerefons social, en definitiva contribuir a mantenir el barri com un espai de trobada i de color que no podem perdre ni deixar que és vengui.

El programa és el següent:

Dijous 19 d’agost “Un conte d’estiu” Any: 2007, Director: Andrzej Jakimoswski, País: Polònia, Gènere: Comèdia / Drama.
Dijous 26 d’agost “Els mons de Coraline” Any: 2009, Director: HenrySelick, País: EUA, Gènere: Animació / Fantàstic

ORGANITZA: CSA La Maranya


2. XVII FESTIVAL DE MUSICA POPULAR I TRACIONAL CATALANA A LA GRANADELLA (GARRIGUES)

DIA:
Tots els dijous d'agost
HORA I LLOC: 20, 21 iI 22 d'agost
ACTES: Trobareu tota la informació amb la programació dels tres dies visitant el web www.lagranadella.cat/festival




3. XERRADA SOBRE LES PROPIETATS BENEFICIOSES DE L'AIGUA DE MAR A BALAGUER (NOGUERA)

DIA: Dissabte, 21 d'agost
HORA I LLOC: A les 17:00h al local l'Amanit (C/ Barcelona, 72 - baixos) de Balaguer
ACTE: Xerrada 'Aigua de Mar per cultivar plantes, criar animals i sanar persones' que anirà a càrrec de Angel Gracia. Angel Gràcia és tota una eminència amb ganes de compartir coneixements. Durant aquest mes d'agost estarà a Catalunya, i és per aquest motiu que no podem deixar passar l'oportunitat de tenir-lo entre nosaltres i que ens expliqui els beneficis de l'aigua de mar o de les sals completes marines, tant per la salut humana, animal i cultius agrícoles. Ens explicarà com utilitzar l'aigua de mar com a teràpia natural i com fer una cria i agricultura més ecològica.
ORGANITZA: Som Lo Que Sembrem Ponent, Slow Food Terres de Lleida, La Dolça Revolució de les Plantes Medicinals i el Centre d'Iniciatives L'Amanit.


4. PRÈVIA A LA DIADA A BALAGUER (NOGUERA)

DIA:
Divendres, 3 de setembre
HORA I LLOC:
A les xx:00h al Restaurant Mirador (Hotel Balaguer)
ACTE:
L'acte consisteix en un sopar que serveix de trobada a tots els membres i socis del casal, així com a gent compromesa de la comarca. En el transcurs del sopar, es liuraran els premis 'Moragues-Basset' a la plataforma Balaguer Decideix i les altres plataformes locals similars i el premi 'Manuel Gonzàlez Alba' a l'artista local Josep Rodés, a títol pòstum.

Les reserves es poden fer trucant al número 667631688, on se’t facilitarà el número de compte per fer l’ingrés (no es considerarà feta la reserva sense pagament previ). El preu del sopar és 19 € (16 € per a socis del Casal). Data límit per apuntar-se al sopar: 30 d'agost.
Més informació i cartell de l’acte al web-bloc del Casal Pere III: www.balaguer.ppcc.cat
ORGANITZA: Casal Pere III - Ateneu de Balaguer


5. APUNTEU-VOS A LES COLLES BASTONERES DEL CASAL

A la tardor començarà una nova temporada d'assaigs de balls de bastons i enguany a la colla 'senior' de bastoners hi volem afegir una colla 'junior'.

Si voleu més informació per participar en qualsevol de les dues colles, escriviu a l'adreça bastonerspladelaigua@gmail.com


Si coneixeu de gent interessada en rebre aquesta agenda setmanal d'activitats, podeu fer-nos arribar el seu mail a locellnegre@gmail.com