SANT JORDI 2011


Com cada 23 d'abril lo casal Ocell Negre vam muntar la nostra paradeta de llibres, roses i material tèxtil a la plaça de Sant Joan. 
En un any atípic per les dates, en dissabte de la setmana santa, i tot i les petites pluges durant la tarda, els lleidatans i lleidatanes van respondre a la diada i van omplir lo carrer Major.

Enguany presentàvem els llibres Si te'n vas no tornis, d'Edicions El Jonc, i Futbol per la llibertat, d'en Ramon Usall, que va ser el nostre èxit de ventes i vam poder gaudir de la signatura dels llibres per l'autor.

 
Com a casal varem repartir els nostres punts de llibre d'aquest 2011, dedicats als escriptors Manuel de Pedrolo i Ramon Usall, i també una enganxina commemorativa de l'escriptor de l'Aranyó, Manuel de Pedrolo. Els dissenys els va fer el dissenyador i soci del casal, Pau Llop.

La parada va quedar plena de llibres de tot tipus de temàtiques, cubells de roses i material tèxtil de La ciutat invisible i Catalunyam.

La plaça de Sant Joan va quedar decorada per les paradetes de l'Esquerra Independenista; nosaltres, l'Assemblea de joves, la CUP i una gran estelada, fent del dia de Sant Jordi una diada més de reafirmació nacional.





En Ramon Usall dedicant el seu últim llibre

Paradeta de l'Assemblea de Joves
Paradeta de la CUP