Inici

La Secció Excursionista comença a caminar...

Després de mesos de tràmits burocràtics, el Casal “l’Ocell Negre” ja ha constituït formalment la Secció Excursionista. Pretenem ser un espai on es desenvolupin activitats a la natura i de coneixement del país i el patrimoni cultural de la nostra terra. La Secció Excursionista de l’Ocell Negre està integrada dins la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i la FEDME com a membre de ple dret, cosa que ens permet tramitar llicències federatives pels socis i sòcies de la secció que ho desitgin i tenir així una assegurança per les activitats al medi natural i tots els avantatges que comporta la llicència federativa.


I com fer-se soci?

- Si ets soci/a de l’Ocell Negre no et costarà res i pots participar en les activitats de la Secció Excursionista. Rebràs puntualment la informació sobre les nostres activitats i sortides igual que ja reps la informació de les activitats que es fan al Casal.

- Si no ets soci/a de l'Ocell Negre, pots fer-te’n del Casal (5 € mensuals) i també ho seràs de la Secció Excursionista. Rebràs tota la informació de les activitats de la Secció i del Casal.

- Si només vols ser soci/a de la Secció Excursionista de “l’Ocell Negre”, hauràs de pagar 20 € / any per ser-ne membre. Pots participar a les activitats de la Secció i, si ho vols, tramitar la llicència federativa.


I per què federar-se?

La llicència federativa comporta una sèrie d’avantatges importants per tothom qui li agradi la muntanya; una assegurança, descomptes a botigues i llibreries especialitzades, tarifa especial als refugis de muntanya, descomptes a pistes d’esquí, rebre la revista “Vèrtex”... que ens permeten gaudir més del nostre esport.

Des de la Secció Excursionista et recomanem que et federis. Hi ha diferents tarifes i modalitats. Pots informar-te a www.feec.cat o bé a la Secció Excursionista de l’Ocell Negre el segon i quart dimecres de cada mes de 19 a 20 hores, o bé a la següent adreça:

Casal Ocell Negre
c/ Sant Carles 8, baixos
25002 Lleida
Països Catalans


ocellnegre.se@gmail.com

Tel: 639 270039