Correllengua Lleida 2009



Lo Correllengua 2009 de la ciutat de Lleida tindrà lloc el dissabte 24 d'octubre a partir de les 18h amb un cercavila des de l'auditori Enric Granados fins a l'Avinguda de Blondel on hi haurà el concert del Pardal Roquer. El cercavila estarà acompanyat per tot de grups de cultura popular de les terres de Ponent.






Després dels actes del Correllengua celebrats a poblacions de Ponent com Cervera, Corbins, Mollerussa, Verdú, Castellserà o Balaguer aquest dissabte la iniciativa en defensa de la llengua i cultura catalanes arriba a Lleida, diumenge es celebrarà a Agramunt i la setmana vinent a Tàrrega.

Lleida, Dissabte, 24 d'octubre

18:00h - Inici de la cercavila festiva a l'auditori Enric Granados, que trascorrerà per l'eix comercial de Lleida. Amb la participació de les Colles Bastoneres de Balaguer i del Pla de l’Aigua, Grallers Els Canyerets, Bèstia Lo Sorro i grallers de Rosselló, Gegants del Col•lectiu Cultural Cap-pont, Grup geganter de Pardinyes, Gegants del Grup Cultural Garrigues, Marraquets i Percussionistes dels Diables de Lleida, Grup Sardanista Montserrat.
20:00h - A l'avinguda Blondel, manifest i concert amb Lo Pardal Roquer.
Organitza: Correllengua - Lleida

Bus a Perpinyà: El Correllengua finalitza el 7 de novembre a Perpinyà, coincidint amb la Diada de la Catalunya Nord. Des de Ponent s'organitza un bus per assistir als actes. Qui estigui interessat/a en venir pot reservar plaça a ocellnegre@moviments.net. Més informació de la convocatòria a http://www.350anys.cat/

Què és el Correllengua?
El Correllengua és una iniciativa a favor de la nostra llengua i cultura sorgida de la societat civil catalana. És una proposta per la defensa i promoció de la llengua catalana, transversal, oberta, participativa i popular, que té com a objectius fomentar l'ús social de la llengua en tots els àmbits. També és una eina per donar a conèixer la nostra llengua i cultura a les persones que, nouvingudes o no, encara no la coneixen, i una manera festiva i oberta de celebrar la catalanitat, al carrer, de manera desacomplexada i en positiu.
Si vols conèixer més del Correllengua...
.