Proposta d’activitats a Ponent del 30 de novembre al 6 de desembre (49)1. PRESENTACIÓ PÚBLICA DE ‘LLEIDA DECIDEIX’ A LLEIDA (SEGRIÀ)


DIA: Dijous, 3 de desembre
HORA I LLOC: 20:00h, a l’Ateneu Popular de Ponent (C/ Pau Clarís, nº 10 de Lleida).
ACTES: Arreu de les comarques es realitzaran consultes per l’autodeterminació del poble català el proper dia 13 de desembre. A Lleida un grup de gent, provinent de les entitats més representatives del mon cultural, promou la creació de la plataforma Lleida Decideix amb l’objectiu de fer possible la consulta popular per l’autodeterminació a la ciutat de Lleida.
La organització d’aquesta consulta requerirà de molts esforços i persones disposades a col•laborar-hi.
Per aquest motiu, es demana la vostra implicació en el projecte, començant per l’assistència a la presentació pública d’aquest dimecres, on es perfilaran les passes a seguir per fer possible la lliure votació pel futur de la nostra terra.
ORGANITZA: Lleida Decideix.


2. ASSEMBLEA OBERTA DEL CASAL L’OCELL NEGRE A LLEIDA (SEGRIÀ)

DIA: Dissabte, 28 de novembre
HORA I LLOC: 11:30h, al Casal l’Ocell Negre (C/ Sant Carles, 8 – Lleida)
ACTES: Assemblea per a parlar sobre les noves activitats i funcionament del casal l’Ocell Negre. Si tens idees o simplement vols veure com funciona el casal, pots venir a l’assemblea i parlar-ne.
ORGANITZA: Casal l’Ocell Negre.


3. TROBADA NACIONAL ‘SOM LO QUE SEMBREM’ A BELLPUIG (URGELL)

DIA: Dissabte, 28 de novembre
HORA I LLOC: A les 12:00h al Teatre Armengol de Bellpuig.
ACTES: ‘Som lo que Sembrem’ ha demostrat que el rebuig als transgènics està fonamentat en arguments científics, els mateixos que han fet que la major part d’estats europeus els hagin aturat.
A pesar d’aquesta realitat, les elits dels grans partits ens han tractat com a criatures desinformades i malintencionades mentre s’agenollaven descaradament als capricis dels lobbys econòmics i imposaven la disciplina de partit. Per tot plegat i per la gran experiència de treball en comú arreu del territori que ha suposat ‘Som lo que Sembrem’, hem acordat mantenir activa la xarxa social creada amb aquesta campanya i consolidar-la com un moviment d’abast nacional, formalment constituït, en el que col•laborin persones, entitats i institucions de diferents àmbits amb l’objectiu genèric de treballar Pagesos, cuiners, consumidors, professionals de la salut, educadors, acadèmics...és per això que volem convocar-vos a l’acte de constitució formal de ‘Som lo que Sembrem’ i a la posterior celebració de la campanya de la ILP que tindrà lloc al Teatre Armengol de Bellpuig (Urgell).
ORGANITZA: Som lo que Sembrem


4. JORNADES ANTICONSTITUCIONALS A LLEIDA (SEGRIÀ)

DIA: Divendres i dissabte, 3 i 4 de desembre
HORA I LLOC: 18:00h, al CSA La Maranya (C/ del Parc, nº 13 - LLeida)
ACTES: Sota la temàtica de ‘ Els països convertits en autonomies’ es realitzaran un seguit de xerrades amb convidats provinents de Castella.

Divendres, 4 de desembre, a les 18:00h: Canàries i Astúries.
Intervindrà un membre del col•lectiu independentista canari ‘Azarug’ i un membre del col•lectiu antirepressiu de suport als presos polítics ‘Sofitu', provinent d’Oviedo, per parlar sobre l’independentisme asturià.

Dissabte, 5 de desembre, a les 18:00h: Aragó i Andalusia.
Intervindrà un membre del col•lectiu independentista ‘Chobenalla’ provinent de Saragossa i el portaveu nacional del col•lectiu ‘Jaleo’ per explicar la situació de l’esquerra independentista andalusa.

ORGANITZA: CSA La Maranya.


5. INAGURACIÓ DEL CASAL REPUBLICÀ ‘CARGOL ROIG’ A LLEIDA (SEGRIÀ)

DIA: Diumenge, 6 de desembre
HORA I LLOC: 12:00h, al C/ Emili Pujol, nº 7 de Lleida
ACTES: Les organitzacions promotores(PCPC, Lleida Treballadora i l'Associació Averroes Cultural i d'Assumptes Socials d'immigrants de Catalunya) inaguren un local de 140 m2 ubicat al carrer Emili Pujol, 7, a 100 metres de la Universitat de Lleida (edifici del Rectorat). Les entitats esmentades tindran la seva adreça social en aquest lloc, tot i que serà un espai obert per altres entitats alternatives de Lleida. En aquest espai relitzarem tot tipus d'activitats (xerrades, exposicions, tallers, videofòrum, etc).
El dia de la inauguració presentarem també l'exemplar número 3 de la revista " Treballadora i Pagesa ".

Hi haurà un apat amb coca de recapte, cargols..i moscatell. Esteu tots convidats.

ORGANITZA: Casal ‘Cargol Roig’


6. CONSULTES PER L’AUTODETERMINACIÓ A LES TERRES DE PONENT

El proper 13 de desembre nombroses localitats catalanes prendran el relleu d’Arenys de Munt i es mobilitzaran per a realitzar consultes populars per l’autodeterminació.

A continuació us donem el llista de les localitats de les terres de Ponent:

Alcanó (Segrià - Garrigues)
Alcarràs (Segrià)
Alfés (Segrià - Garrigues)
Arbeca (Garrigues)
Artesa de Lleida (Segrià)
Artesa de Segre (Noguera)
Castellserà (Urgell)
Cervià de les Garrigues (Garrigues)
Corbins (Segrià)
El Palau d’Anglesola (Pla d’Urgell)
Juneda (Garrigues)
L’Albagés (Garrigues)
La Floresta (Garrigues)
La Granadella (Garrigues)
Les Borges Blanques (Garrigues)
Linyola (Pla d’Urgell)
Ponts (Noguera)
Sunyer (Segrià - Garrigues)
Tàrrega (Urgell)
Tarrés (Garrigues)
Torrebesses (Segrià – Garrigues)

Si voleu fer possible la consulta a Lleida, estigueu alerta els propers dies a les notícies i convocatòries que hi haurà. Moltes localitats necessitaran la vostra ajuda per materialitzar les consultes.

Més informació al web: http://www.referendumindependencia.cat/


Si coneixeu de gent interessada en rebre aquesta agenda setmanal
d'activitats, podeu fer-nos arribar el seu mail a ocellnegre@moviments.net