Presentació 'Lleida Decideix' aquest dijous a les 20:00h a l'Ateneu Popular de Ponent‏


DIA: dijous, 3 de desembre de 2009
HORA: 20:00h
LLOC: Ateneu Popular de Ponent (C/ Pau Claris de Lleida)
ACTE: Presentació pública de la plataforma 'Lleida Decideix'

Com ja sabeu, arran de la consulta d’Arenys de Munt, la societat civil catalana ha iniciat al nostre país la convocatòria de nombroses consultes populars sobre la independencia en les diferents viles i ciutats de Catalunya.

Lleida vol sumar-se a aquesta iniciativa i, per aquest motiu, es convoca la presentació pública de la plataforma “Lleida Decideix” organitzadora de la consulta popular sobre la independència a Lleida, el proper dijous 3 de desembre a les 8 de la tarda a la sala d’actes de l’Ateneu Popular de Ponent.
El grup impulsor de la Plataforma Lleida Decideix està format per diverses persones de les entitats civils de Lleida que, a títol individual, han endegat la constitució de la Plataforma organitzadora de la consulta popular.

Tanmateix, instem a la resta de membres d’entitats i associacions de la ciutat, així com aquelles persones a títol individual que ho desitgin, a unir-se a aquesta Plataforma amb l’objectiu que aquesta tingui la màxima representativitat possible de la societat civil del nostre poble.

Amb aquest objectiu, convoquem a totes aquelles persones i entitats interessades a assistir a la presentació pública de la Plataforma aquest proper dijous 3 de desembre a l’Ateneu Popular de Ponent.

Des de la Plataforma es vol destacar el fet que la consulta esdevé una mostra de participació social renovada a Lleida, un plebiscit directe dels nostres ciutadans i ciutadanes sobre el seu futur, i una mostra de solidesa del caràcter democràtic de la ciutat de Lleida.

Comptem amb tots i totes vosaltres en l'acte de presentació i us preguem que en feu la màxima difusió possible.


Informació als mitjans:

Llibertat.cat
Europapress
Segre
El punt
Qué
Tribuna.cat
SuportPonent

.