Proposta d’activitats a Ponent del 12 al 18 de Juliol (28)


1. SOM UNA NACIÓ. NOSALTRES DECIDIM. MANIFESTACIÓ A BARCELONA (BARCELONÉS)

DIA: Dissabte, 10 de juliol
HORA I LLOC: A les 18:00h a la travessera de la Diagonal amb Passeig de Gràcia (Barcelona)
ACTES: Un extens nombre d'organitzacions i plataformes del Principat de Catalunya convoquen la ciutadania a assistir a la manifestació pel dret a decidir que tindrà lloc a Barcelona el dia 10 de juliol. Malgrat que va ser Òmnium Cultural l'entitat que inicialment va preparar una resposta contundent en forma de manifestació el dia que sortís la sentència, el conjunt de la societat s'ha mobilitzat perquè aquesta manifestació sigu el més multitudinària possible.
La marxa anirà encapçalada pel lema "Nosaltres decidim, som una nació" i s'espera que sigui massiva.
Més informació al web: www.somunanacio.cat

El Casal Independentista l'Ocell Negre, juntament amb d'altres entitats de Lleida, col·labora en aquest acte de protesta popular i és per això que posa a la vostra disposició tota la informació necessària per a tots aquells que vulguin assistir-hi.



Autobusos ciutat de Lleida:
Per a totes aquelles persones que siguin de Lleida, el preu de l'autocar és de 5€/ persona i sortirà del Camp d'Esports de Lleida, a les 14:15 h (amb puntualitat). Per inscriure'us podeu posar-vos en contacte a través dels correus electrònics: terresdeponent@omnium.cat / ponent@omnium.cat o bé trucar per telèfon a: 973 272 584 / 628 86 34 56. També podeu apuntar-vos presencialment a la seu d'Òmnium Ponent-Lleida (c/Canonge Brugulat, 6 baixos). El pagament s'haurà d'efectuar a la seu d'Òmnium Ponent-Lleida.


2. EXPERIÈNCIES D'UN PAGÈS DE BELLVÍS A BALAGUER (NOGUERA)

DIA: Dissabte, 10 de juliol
HORA I LLOC: A les 18:00h al C/ Barcelona, 72 (baixos) de Balaguer.(Seu de Som lo que Sembrem)
ACTE: Jaume Salvia, és un pagès de Bellvís, que ha va ser pioner en recerca agrària des del tros. Ens explicarà la seva experiència de tota una vida dedicada al desenvolupament i la investigació en control biològic de plagues, fertilització, treballs del sol, fructicultura, manteniment, multiplicació i recerca de llavors.
3. XERRADA DE L'AMADEU CASELLAS A LLEIDA (SEGRIÀ)

DIA: Dissabte, 10 de juliol
HORA I LLOC: A les 18:30h al davant de la presó de Lleida
ACTE: Amadeu Casellas realitzarà una xerrada davant la presó de Lleida on va estar tancat una temporada.
Després hi haurà sopador amb música en directe


4. ASSEMBLEA OBERTA 'QUE LA CRISI LA PAGUIN ELS RICS' A LLEIDA (SEGRIÀ)

DIA:
Dimecres, 14 de juliol
HORA I LLOC: A les 20:00h al CSA La Maranya (C/ del Parc, nº 13 - Lleida)
ACTES: Les cassolades contra les retallades socials i la Reforma Laboral s'han acabat. Han estat set cassolades, set setmanes consecutives, en que desenes de ciutadans hem expressat el nostre descontent amb les mesures que s'estan prenent per pal·liar la crisi econòmica. Diferents entre nosaltres però amb un mínim comú denominador: no estem disposades a acceptar que la crisi sigui l'excusa per retallar drets socials i laborals i plantegem que no hem de ser els treballadors qui suportem el cost d'una crisi causada per un sistema econòmic explotador i especulador. Ara és moment per la reflexió: Valorem allò fet i sobretot preparem-nos per nous reptes. Amb la voluntat que tots aportem la nostra visió respecte com continuar encaminant aquesta lluita a Lleida, et convoquem a l'Assemblea Oberta que l'Assemblea Ciutadana celebrarà el dimecres 14 de juliol. Vine i digues la teva!
+ informació: http://cassolades.blogspot.com/

5. NOVA ADREÇA ELECTRÒNICA DEL CASAL L'OCELL NEGRE


Us informem que degut a problemes amb l'anterior correu electrònic del Casal, ara disposarem d'una nova adreça electrònica amb la que podreu contactar-nos.
La nova adreça és locellnegre@gmail.com



Si coneixeu de gent interessada en rebre aquesta agenda setmanal d'activitats, podeu fer-nos arribar el seu mail a locellnegre@gmail.com