La diada de l'11 de setembre de 2010 a les Terres de Ponent


Seguem cadenes, independència i socialisme

Com cada any, l’Esquerra Independentista de Ponent organitza actes en motiu de la diada, aquest cop sota el lema “Seguem cadenes. Independència i Socialisme”.


Els actes s’iniciaran el divendres 3 de setembre a les 21:30h a Balaguer, amb lo tradicional sopar de lliurament dels premis Moragues-Basset i Manuel Gonzàlez Alba.

Aquests premis són donats d'una banda per homenatjar a
Josep Moragues, Joan Baptitsta Basset i l’editor i activista polític Manuel Gonzàlez Alba i d'altra banda per a reconèixer la tasca en defensa del país i dels valors socials duta a terme en el darrer any per persones o per col.lectius, en l’àmbit local o en el nacional.
Podeu veure'n més informació i com apuntar-vos a la pàgina web del Casal Pere III - Ateneu de Balaguer.




El dissabte 4 de setembre a les 19h començarà a Tàrrega una mostra de cultura popular que anirà acompanyada d'un sopar popular i un concert com a actes a l'Urgell de la diada nacional de Catalunya.

L'acte està organitzat pel col·lectiu targarí Perquè vull! i pel futur Casal
Popular Lo Clot de l’Infern. Aquest és lo segon any que es realitza l'acte.


Els actes continuaran el divendres 10 de setembre a les 20.30h a Mollerussa, on tindrà lloc una Marxa de Torxes.
L'acte està organitzat entre d'altres col·lectius pel casal Arreu de Mollerussa

Finalment el dissabte 11 de setembre a les 10:30h, i haurà a Lleida la tradicional ofrena floral a l'edifici del Roser, i l'escridassada als polítics botiflers que s'han venut lo patrimoni i la memòria històrica dels lleidatans.
Posteriorment tindrà lloc la manifestació independentista i revolucionària que sortirà des de la Plaça de la Paeria a les 12h fins acabar amb l'acte polític de les diferents organitzacions de l'esquerra independentista.
Cal, com cada Diada, sortir al carrer, però aquest cop en especial després de l’any tant dur que des de l’Estat espanyol ens han fet viure, amb les retallades socials com a conseqüència de la crisi capitalista i la sentència de l’Estatut com a exemples més clars. Cal que aquells que no ens deixen ser el que volem sentint els nostres crits.

Des del Casal Ocell Negre de Lleida volem demanar-vos l'assistència en aquests actes. Restem a la vostra disposició per qualsevol suggeriment i informació, lo nostre mail és locellnegre@gmail.com i també podeu venir al casal els divendres i dissabtes a partir de les 19h. No dubteu en sumar-vos a l'alternativa independentista i revolucionària.


La victòria és a les nostres mans,
guanyarem!
Visca la terra!