Proposta d’activitats a Ponent del 20 al 26 de setembre de 2010 (38)

1. VERMUT DE FESTA MAJOR AL CASAL L'OCELL NEGRE DE LLEIDA (SEGRIÀ)

DIA: Dissabte, 25 de setembre
HORA I LLOC: A les 12:00h a la Plaça Paeria de Lleida, davant l'Ajuntament.
ACTE: Després de dos anys ja comença a ser tradicional el vermut de festa major que organitza l'Ocell Negre. I aquest cop hi haurà novetats.

El dissabte, 25 de setembre, us convidem a gaudir d'una cercavila festiva que s'iniciarà a la Plaça Paeria, pujarà pel C/ Cavallers passant per davant El Roser i acabarà al C/ Sant Carles, davant el Casal. Hi haurà un pregó satíric, 'actuació dels Amparitos (castellers del Pla de l'Aigua), actuació bastonera amb les colles del Pla de l'Aigua i de Cardedeu, ball de capgrossos, gegants, grallers, dolsainers, concurs d'estirada de corda i, evidentment, el vermut popular amb musiqueta de festa.
Aviseu-nos si voleu participar a l'estirada de corda per anar muntant els equips amb temps, escrivint a locellnegre@gmail.com
Més informació a www.ocellnegre.blogspot.com

ORGANITZA: L'Ocell Negre. Casal Independentista d'Agitació Cultural.


2. ACTUACIÓ BASTONERA A LLEIDA (SEGRIÀ)

DIA: Dissabte, 18 de setembre
HORA I LLOC: Dissabte a les 18:30h per l'eix comercial de Lleida i els carrers del Casc Antic.
ACTE: Actuació de la colla bastonera del Pla de l'Aigua i 30 entitats més de cultura popular en el marc de la Trobada de Castellers de l'Eix i la iniciativa de reivindicar la dignitat d'un Casc Antic ple de vida.


3. JORNADES DE FORMACIÓ DE LA CUP A ALFÈS (GARRIGUES)

DIA: Dissabte, 25 de setembre
HORA I LLOC: A les 10:00h a la sala d'actes de l'ajuntament d'Alfès.
ACTE: Jornades de formació de la CUP per a preparar les eleccions municipals de 2011. 

- La Campanya i la participació a l'Ajuntament, a càrrec de Joan Jubany (Mataró), Marià Miró (Berga) i Josep Antoni Vilalta (Torà).
- Els aspectes legals, a càrrec de Carles López (advocat i membre de la CUP de Lleida)
- La gestió econòmica, a càrrec d'Aina Barahona (membre del secretariat nacional de la CUP)
En acabar hi haurà un dinar on s'hi podrà assistir avisant abans del dia 23 de setembre al correu lleida@cup.cat

ORGANITZA: Candidatura d'Unitat Popular (CUP)


4. JORNADA 'CRISI I UTOPIA' A CASTELLSERÀ (URGELL)

DIA: Dissabte, 25 de setembre
HORA I LLOC: A les 19:30h a la Sala Panera de Castellserà (Urgell)
ACTE:  

A les 19h30m
Presentació i visionat del curtmetratge "Crisi" de Jordi Giribet  amb guió de Joan Francesc Dalmau, on intervenen els actors de Castellserà Ivan Ensenyat i Jordi Pedrós. 

A les 20h30m
Conferència-Col·loqui  “Crisi Econòmica i propostes llibertàries” a càrrec del Gaspar Fuster de l'Institut de Ciències Econòmiques i de l'Autogestió (ICEA)  

A les 22h
Esperat retorn, després de 10 anys: "Informal Carajillo Concert"  amb el cantautor  JOAN FRANCESC DALMAU ( Miralcamp, 1968) Poeta, músic i narrador.
Hi haurà servei de barra amb entrepans freds i begudes.

ORGANITZA: Col·lectiu A les Trinxeres 


5. VAGA GENERAL EL 29 DE SETEMBRE

DIA: Dimecres, 29 de setembre
HORA I LLOC: Arreu.
ACTE: Seguint la convocatòria de vaga general realitzada per la CUP i els sindicats nacionals, el Casal l'Ocell Negre recolza la vaga general i us remet als comunicats de CGT i CUP que podeu trobar als webs: www.cup.cat, www.cgtcatalunya.cat i www.sindicatcos.cat i www.intersindical-csc.org


6. CRÒNICA DE LA DIADA A LLEIDA (SEGRIÀ)

Ja podeu llegir al blog del casal la crònica amb fotografies incloses dels actes realitzats a Lleida en motiu de la Diada Nacional de Catalunya.


7. APUNTEU-VOS A LES COLLES BASTONERES DEL CASAL

A la tardor començarà una nova temporada d'assaigs de balls de bastons i enguany a la colla 'senior' de bastoners hi volem afegir una colla 'junior'.
Si voleu més informació per participar en qualsevol de les dues colles, escriviu a l'adreça bastonerspladelaigua@gmail.com


Si coneixeu de gent interessada en rebre aquesta agenda setmanal d'activitats, podeu fer-nos arribar el seu mail a locellnegre@gmail.com