Vermut popular de Festa Major de tardor 2010


Un any més, un setembre més, de nou el casal Ocell negre estem presents per la festa major.
Com ja ve essent tradició, organitzem el vermut popular de festa major.

El dissabte 25 de setembre tornarem a donar vida al carrer Sant Carles, al centre històric i a la festa major de Lleida.

Enguany tenim moltes novetats, un matí més complert, més cultura popular i metres a caminar.

A les 11h començant a la Plaça Paeria i passant pels carrers Major i Cavallers, pel davant del nostre orgullós Roser, arribant al Pla de l'Aigua i finalment al Carrer Sant Carles, al casal, hi haurà el cercavila. Un recorregut familiar que farem acompanyats dels grups de cultura popular.

A les 12h, un cop fincats al casal, hi haurà un pregó "especial" de festa major des del balcó i després tot de balls tradicionals amb el ball de bastons del Pla de l'Aigua, el ball de capgrossos del Pla de l'Aigua, la Colla bastonera de Cardedeu, els Diables de Lleida, la Colla gegantera i grallera l'Arreu i els dolçainers Borumballa, també hi haurà castells pujats per els Castellers Amparitos del Pla de l'Aigua. Finalment hi haurà un concurs d'estirar la corda un tast de vermuts, tapes per picar i cassola de tros.

Per poder organitzar millor el concurs d'estirar la corda us agrairíem que la gent interessada ens enviéssiu un correu electrònic a locellnegre@gmail.com per a poder-vos inscriure. 

També animem a tots els lleidatans i lleidatanes a que pengin l'estelada al balcó, a la finestra o on faci falta, per visualitzar que som un poble viu.



Durant uns dies podrem evadir-nos de totes les problemàtiques, viure la festa major, la festa del poble. Participar dels actes que més ens motiven, assistir als que més ens interessen i mantenir les nostres tradicions.
Serà un Sant Miquel estrany, enguany coincideix la festivitat amb la vaga general, per tant, haurem de saber combinar totes dues obligacions.

Unes festes per gaudir de Lleida,
uns dies per carregar forces pel dur any que ens espera.

A Lleida, festes populars!
Visca la terra!