Proposta d’activitats a Ponent del 11 al 17 d'octubre de 2010 (41)

1. FIRA D'ENTITATS JUVENILS A LLEIDA (SEGRIÀ)
 

DIA: Dissabte, 9 d'octubre
LLOC I HORA: Tot el dia a la Plaça de la Catedral (Lleida)
ACTE: El Consell Local de Joventut de Lleida organitza enguany una fira d'entitats juvenils per a fomentar l'associacionisme juvenil a la capital del Segrià.
El Casal l'Ocell Negre, a través dels Bastoners del Pla de l'Aigua, també hi serà present, mitjançant un stand que romandrà obert tot el dia, així com amb un taller de ball de bastons que s'impartirà a les 18:30h.
Notícia al portal AraPonent
ORGANITZA: Consell Local de la Joventut de Lleida



 
2. MARXA POPULAR PER LES GARRIGUES

DIA: Diumenge, 10 d'octubre
ACTE: Enguany hi haurà dues marxes (una de curta i una de llarga) que seguiran els pobles de les Garrigues HIstòriques, actualment emmarcades a la comarca del Segrià.
Marxa Curta:
Sortida a les 08:00h de la Plaça de l'Esglèsia de Maials
Constarà de 20 km a peu pels termes de Maials i Almatret fins arribar al riu Segre.
Marxa Llarga:
Sortida a les 00:00h des de la zona esportiva 'La Coma' d'Alfés
Constarà de 55 km a peu pels termes d'Alfés, Sunyer, Alcanó, Sarroca de Lleida, Torrebesses, Llardecans, Maials i Almatret fins arribar al riu Segre.
La jornada acabarà a l'embarcador d'Almatret amb un dinar popul
Més informació a www.acladalla.blogspot.com
ORGANITZA: Associació Cultural La Dalla

 

3. FESTA CONTRA LA HISPANITAT A LLEIDA (SEGRIÀ)


DIA: Dilluns, 11 d'octubre
LLOC I HORA: A les 21:00h a la Taverna Catalana Les Forques 1642 (C/ Alfred Perenya, 71 - Lleida)
ACTE: L'Assemblea de Joves de Lleida organitza laa festa 'Biba Ejpaña' contra la hispanitat que constarà d'un sopar popular (3 euros) i punxadiscos.

ORGANITZA: AJLL - Assemblea de Joves de Lleida



4. EL CORRELLENGUA ARRIBA A CORBINS (SEGRIÀ)

Diumenge 10 d’Octubre de 2010
• A les 17:00 de la tarda penjada de l’Estelada a la Plaça de l’Esglèsia i retruc de Campanes d’inici del Correllengua. Lectura del manifest. Berenar Popular de Coca amb Presa de Xocolata com abans. 

Dimecres 13 d'Octubre de 2010• 20:00. Sala d’Actes de l’Ajuntament de Corbins. Ponència “Tradició i Territori: Usos i costums de les Festes Patronals de Ponent”. Sr. Joan Bellmunt i Figueras. Al acabar petit piscolabis per als assistents.

Dissabte 16 d’Octubre de 2010
• 08:00. Plaça de l'Esglèsia. Retruc de Campanes gentilesa dels joves de Corbins i despenjada de l’Estelada. Toc de matinades pels carrers de Corbins. Vermouth a la Sala Poliesportiva.
• 17:00. Sala d’Actes de l’Ajuntament de Corbins. "Contes de les terres de Ponent" a càrrec d'Eduard Batlle, de Nopatiskos Contacontes!!
• 19:00. Rembomborí rua de la Banda Retocada de Lleida i el grup de Batucada d’Alcoletge Dpatak pels carrers del Poble. Inici Plaça de la Vila.
• 21:00. Sopar Popular al Poliesportiu.
• 23:00. Espectacle Focaina a càrrec de la Companyia Improvistos Krusty’s Show. Plaça de les Piscines.
• 00:00. Actuació Concert Banda Retocada + Dpatak.
• 00:30. Nit de Música en Català: AMBAPARÀ + EL BELDA + Punxadiscs.


5. APUNTEU-VOS A LES COLLES BASTONERES DEL CASAL

A la tardor començarà una nova temporada d'assaigs de balls de bastons i enguany a la colla 'senior' de bastoners hi volem afegir una colla 'junior'.
Si voleu més informació per participar en qualsevol de les dues colles, escriviu a l'adreça bastonerspladelaigua@gmail.com



Si coneixeu de gent interessada en rebre aquesta agenda setmanald'activitats, podeu fer-nos arribar el seu mail a locellnegre@gmail.com