Proposta d’activitats a Ponent del 22 al 28 de novembre del 2010 (47)



1. DOCUMENTAL SOBRE EL BOMBARDEIG DE LLEIDA (SEGRIÀ)

DIA: Dissabte, 20 de novembre
HORA I LLOC: A les 19:00h al Casal Ocell Negre (C/ Sant Carles, 8 - Lleida)
ACTE: El documental 'El braç de les fúries', obra dels periodistes locals José Carlos Miranda i Jordi Guardiola, explica com el 2 de novembre de 1937, a primera hora de la tarda, nou aparells Savoia Marchetti de l'aviació legionària italiana van deixar caure les seves bombes sobre lleida.
En menys de 5 minuts van provocar més de 200 morts, centenars de ferits i van atemorir una població indefensa de 40.000 habitants. Entre les víctimes, nombrosos alumnes del Liceu Escolar, que va quedar arrasat pel bombardeig.
Aquest documental, l'únic fins al moment sobre aquesta temàtica, ofereix la llista completa de les persones conegudes que van morir en el bombardeig.
ORGANITZA: L'OCELL NEGRE. Casal Independentista d'Agitació Cultural.






2. PRESENTACIÓ DEL LLIBRE 'QUE PAGUI PUJOL' A ALMENAR (SEGRIÀ)

DIA: Dissabte, 20 de novembre
HORA I LLOC: A les 19:30h a la Sala d'actes del C/ 11 de setembre d'Almenar
ACTE: Presentació del llibre 'Que pagui Pujol' a càrrec del seu autor, Joni D.
Es tracta d'una crònica plena de referències musicals localitzada a Barcelona. Un collage narratiu que convina la recerca històrica i autobiogràfica amb un acurat esforç per retratar la Barcelona de la dècada dels 80 des d'una òptica punk, a partir de fotografies, cartells, octavetes, fanzines i retalls de premsa.
Després, per la nit, concert de punk rock amb Karbunko, Vomito i d'altres al local polivalent d'Almenar.
ORGANITZA: Col·lectiu A les Trinxeres

3. DOCUMENTAL SOBRE L'AUTOGESTIÓ A FRAGA (LLITERA)

DIA: Dimecres, 24 de novembre
HORA I LLOC: A les 20:00h al I.E.S. Baix Cinca de Fraga
ACTE: El documental 'Ni Peones ni Patrones' realitzat al Baix Cinca relata l'experiència autogestionària dels anys trenta del passat segle XX al Baix Cinca.
ORGANITZA: CNT-Fraga.


4. NOVA ADREÇA ELECTRÒNICA DEL CASAL 


El casal recupera l'adreça electrònica ocellnegre@gmail.com com adreça de referència per a contactar-hi.
Tot i continuar mantenint l'anterior, recomanem que a partir d'ara utilitzeu ocellnegre@gmail.com per a possar-vos en contacte amb el Casal Ocell Negre. 


5. FES-TE SOCI/SÒCIA DEL CASAL L'OCELL NEGRE

El capital humà és fonamental per aconseguir una bona base social que permeti la subsistència econòmica del casal així com la regeneració d'idees i dinàmiques.
Volem que ens ajudeu a sumar esforços per afrontar nous projectes i per això us convidem a enfortir el Casal fent-vos socis i sòcies per una quota mensual de 5 euros (60 euros a l'any).

Podeu trobar-nos oberts al C/ Sant Carles, 8 cada divendres de 19:30h a 21:30h i d'altres dies en funció de les activitats programades.


Si coneixeu de gent interessada en rebre aquesta agenda setmanal d'activitats, podeu fer-nos arribar el seu mail a ocellnegre@gmail.com