Proposta d’activitats a Ponent del 17 al 23 de desembre del 2011 (3)


1. DEBAT POLÍTIC SOBRE 'LES BASSES' A LLEIDA (SEGRIÀ)

DIA: Divendres, 14 de gener
HORA I LLOC: A les 19:30h a l'Ateneu Popular de Ponent (C/ Pau Clarís, 13 - Lleida)
ACTE: L'Associació Lleida Decideix organitza un debat amb diverses formacions polítiques locals per a que es posicionin sobre el futur d'un parc emblemàtic de la ciutat, Les Basses. Participaran:
- Marta Camps (PSC)
- Bea Obis (CIU)
- Mª José Horcajada (PP)
- Montse Bergés (ERC)
- Ramon Camats (ICV)
- Esther Sancho (CUP)
- Ángeles Ribes (Ciutadans)
- Joan Cal (director del diari Segre que actuarà com a moderador)
ORGANITZA: Associació Lleida Decideix


2. SORTIDA EXCURSIONISTA AL CINGLE DE LA PENA D'ALMATRET (SEGRIÀ)

DIA: Diumenge, 23 de gener
HORA I LLOC: A les 10:00h a la Plaça Major d'Almatret, davant l'ajuntament.
ACTE: Per ajudar a fer baixar els kgs de més que els tiberis nadalencs solen deixar de record, el Casal Ocell Negre us anima a participar en aquesta senzilla excursió que ens durà al Cingle de la Pena. Al blog de la secció excursionista en breu trobareu una descripció més acurada d'aquest itinerari circular de 10,5 km que surt d'Almatret, passa per les Mines de l'Espanyola i el Duró, per arribar als miradors de la Serra de Pena i el Cingle de la Penala, on podrem gaudir d'unes fantàstiques vistes de l'Ebre, les serres de Mequinensa i les de Riber. El temps de durada de l'itinerari és de 2,5 hores, i la seva dificultat és baixa.
Per a organitzar millor la sortida, la gent interessada en anar-hi hauria d'escriure al correu ocellnegre@gmail.com o bé ocellnegre.se@gmail.com abans del dissabte, 22 de gener.
ORGANITZA: Secció Excursionista del Casal l'Ocell Negre


3. TRAMITACIÓ DE LLICÈNCIES FEDERATIVES DE LA FEEC

La Secció Excursionista del Casal l'Ocell Negre, habilitada per a tramitar llicències federatives de la FEEC, us anima a formar part d'aquesta secció i
us recorda que ja s'estan tramitant les llicències per l'any 2011.
Més informació contactant a l'adreça ocellnegre.se@gmail.com


4. ACTUALITZACIONS AL BLOG DEL CASAL

Al blog del casal www.ocellnegre.blogspot.com podeu trobar una petita crònica del cagatronc, el sopar de nadal del casal i la concentració en defensa del català que tingué lloc a finals de desembre a Lleida. També a l'apartat de la Secció Excursionista www.seccioexcursionista.blogspot.com podeu trobar diverses notícies relacionades amb la secció com un curs de nivologia o l'entrega de premis del Foment Martinenc.


5. FES-TE SOCI/SÒCIA DEL CASAL L'OCELL NEGRE

El capital humà és fonamental per aconseguir una bona base social que permeti la subsistència econòmica del casal així com la regeneració d'idees i dinàmiques.
Volem que ens ajudeu a sumar esforços per afrontar nous projectes i per això us convidem a enfortir el Casal fent-vos socis i sòcies per una quota mensual de 5 euros (60 euros a l'any).

Podeu trobar-nos oberts al C/ Sant Carles, 8 cada divendres de 19:30h a 21:30h i d'altres dies en funció de les activitats programades.


Si coneixeu de gent interessada en rebre aquesta agenda setmanal
d'activitats, podeu fer-nos arribar el seu mail a ocellnegre@gmail.com