Proposta d’activitats a Ponent del 24 al 30 de desembre de 2010 (4)

1. SORTIDA EXCURSIONISTA AL CINGLE DE LA PENA D'ALMATRET (SEGRIÀ)

DIA: Diumenge, 23 de gener
HORA I LLOC: A les 10:00h a la Plaça Major d'Almatret, davant l'ajuntament.
ACTE: Per ajudar a fer baixar els kgs de més que els tiberis nadalencs solen deixar de record, el Casal Ocell Negre us anima a participar en aquesta senzilla excursió que ens durà al Cingle de la Pena. Al blog de la secció excursionista en breu trobareu una descripció més acurada d'aquest itinerari circular de 10,5 km que surt d'Almatret, passa per les Mines de l'Espanyola i el Duró, per arribar als miradors de la Serra de Pena i el Cingle de la Penala, on podrem gaudir d'unes fantàstiques vistes de l'Ebre, les serres de Mequinensa i les de Riber. El temps de durada de l'itinerari és de 2,5 hores, i la seva dificultat és baixa.

Per a organitzar millor la sortida, la gent interessada en anar-hi hauria d'escriure al correu ocellnegre@gmail.com o bé ocellnegre.se@gmail.com abans del dissabte, 22 de gener.
ORGANITZA: Secció Excursionista del Casal l'Ocell Negre


2. CONCENTRACIÓ EN DEFENSA DE LES PENSIONS PÚBLIQUES A LLEIDA (SEGRIÀ)

DIA: Dijous, 20 de gener
HORA I LLOC: A les 19:00h a la Plaça Paeria de Lleida
ACTE: Concentració en defensa de les pensions públiques a la Plaça Paeria. Entre totes podem frenar les retallades!
Convoca l’Assemblea de Col·lectius pel Repartiment del Treball i la Riquesa, que inclou l’Assemblea Ciutadana "Que la Crisi la Paguin els Rics", l’Assemblea de Joves de Lleida, el Banc del Temps de la Bordeta, la Confederació General del Treball Lleida, el CSA La Maranya, la Candidatura d’Unitat Popular de Lleida, el Partit Comunista del Poble de Catalunya, Revolta Global i el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans de Lleida.


3. AUTOBÚS DE PONENT PER ANAR A BARCELONA A LA MANIFESTACIÓ EN DEFENSA DE LES PENSIONS PÚBLIQUES

DIA: Dissabte, 22 de gener
ACTE: Sortirà un Autobús des de Lleida cap a la Manifestació central a Catalunya que se realitzarà a Barcelona,a tots/es els que vulgueu assistir us informem que el Autobús serà gratuït i que sortirà des de AV. Catalunya nº2 (Local Sindical de la CGT Lleida), el horari es confirmarà en els propers dies però segurament la sortida cap a Barcelona serà entre les 10:00 i les 12:00 i la tornada a les 20:00 o 21:00h.
Les places son Limitades pel que necessitem que els i les que vulgueu venir ens envieu les vostres dades omplint el següent formulari.
ORGANITZA: CGT-Ponent


4. XERRADA SOBRE LA NECESSITAT DEL SINDICALISME A LLEIDA (SEGRIÀ)

DIA: Dimarts, 25 de gener
HORA I LLOC: A les 20:00h a la Botiga de la Cris (C/Hostal, 14) de la Bordeta (Lleida)
ACTE: El Banc del Temps de la Bordeta convida aquest cop a una xerrada amb David Ordóñez (sindicalista de la CNT) en la que es vol donar resposta a dues preguntes: És necessari el sindicalisme avui? Què ens pot aportar la Organització Sindical?
ORGANITZA: Banc del Temps de la Bordeta


5. ESPAI DE DEBAT PARTICIPATIU SOBRE ASSISTENCIALISME I JUSTÍCIA SOCIAL A LLEIDA (SEGRIÀ)

DIA: Divendres, 28 de gener
HORA I LLOC: A les 19:00h a la Sala Jaume Magre (C/ Bisbe Torres, 2) de Lleida
ACTE: La CUP realitza la tercera de les jornades de debat a l'entorn de diferents aspectes de la nostra ciutat, un espai de participació que volem que sigui actiu i on es recolliran les propostes que confeccionaran el programa de la CUP per les properes municipals.
En aquest cas, en la jornada sota el títol "Assistencialisme o justícia social" volem parlar i debatre sobre quin model de serveis socials volem per Lleida, i és per això que hem convidat :
- Joan Sunyol: Coordinador de la Fundació Arrels de Sant Ignasi de Loiola.
- Joan Ramon Barri: Educador social de carrer.
- Assumpta Fortuny : Advocada i coordinadora d'ALLEM.
- Xavier Pelegrí: Professor de treball social a la UdL.

ORGANITZA: CUP-Lleida


6. TRAMITACIÓ DE LLICÈNCIES FEDERATIVES DE LA FEEC

La Secció Excursionista del Casal l'Ocell Negre, habilitada per a tramitar llicències federatives de la FEEC, us anima a formar part d'aquesta secció i
us recorda que ja s'estan tramitant les llicències per l'any 2011.
Més informació contactant a l'adreça ocellnegre.se@gmail.com


7. FES-TE SOCI/SÒCIA DEL CASAL L'OCELL NEGRE

El capital humà és fonamental per aconseguir una bona base social que permeti la subsistència econòmica del casal així com la regeneració d'idees i dinàmiques.
Volem que ens ajudeu a sumar esforços per afrontar nous projectes i per això us convidem a enfortir el Casal fent-vos socis i sòcies per una quota mensual de 5 euros (60 euros a l'any).

Podeu trobar-nos oberts al C/ Sant Carles, 8 cada divendres de 19:30h a 21:30h i d'altres dies en funció de les activitats programades.

 
Si coneixeu de gent interessada en rebre aquesta agenda setmanal
d'activitats, podeu fer-nos arribar el seu mail a ocellnegre@gmail.com