Crònica dels actes nadalencs 2010


El passat dissabte 18 de desembre va tenir lloc el ja tradicional sopar de Nadal del Casal Ocell Negre. La jornada, realitzada a la seu de l'entitat, va començar amb lo cagatronc per a la canalla de la tarda. Allí, petits i grans, van cantar i picar a la nostra tronca fins que va decidir deixar de cagar.








Al capvespre va ser el torn dels més grans. Primer lo sopar, amb uns deliciosos plats cuinats amb molt d'amor, tal i com ens te acostumats la nostra secció de cuina; i al finalitzar, va ser el torn dels més grans per a fer cagar lo tió.





Acabat això, vam fer rumb cap a la Taverna catalana Les Forques, on en PD Uri Roots va amenitzar-nos la vetllada nadalenca amb bones cançons. Per un dia, en Pere Botero va cedir les calderes per a fer-hi begudes de la terra i una festa de bon ambient.



El dijous 23 de desembre, dos centenars de persones es van aplegar a la plaça Paeria a favor del català, posat altre cop en perill per les sentències del Tribunal suprem espanyol. La concentració va ser convocada per l'Assemblea de Joves de Lleida i la CUP de Lleida.


Podeu veure la notícia a:

 Pàgina web AJLL
 Pàgina web CUP
 Portal AraPonent
 Portal llibertat.cat

 



Fins a noves notícies,
Bon Nadal i molt bon any nou!