Proposta d’activitats a Ponent del 20 al 31 de desembre del 2010 (51)

1. CONCENTRACIÓ A FAVOR DEL CATALÀ A LLEIDA (SEGRIÀ)

DIA: Dijous, 23 de desembre
HORA I LLOC: A les 20:00h a la Plaça Paeria de Lleida.
ACTE: El Casal l'Ocell Negre recolza la convocatòria de concentració contrària a les sentències del Tribunal Suprem espanyol que obliguen la Generalitat de Catalunya a utilitzar la llengua castellana com a llengua vehicular a l'ensenyament. Això impica tirar pel terra la política d'immersió lingüística desenvolupada a Catalunya els darrers trenta anys així com una nova imposició espanyola sobre el nostre autogovern.
Igualment animem a que participeu en les concentracions que es realitzaran a Balaguer, Borges, Cervera, Mollerusa i Tàrrega
ORGANITZA: CUP-Lleida i AJLL (Assemblea de Joves de Lleida)








 

2. CAMPANYA PER L'APOSTASIA A LLEIDA (SEGRIÀ)

El CSA La Maranya s’ha adherit a la campanya d’apostasia conjunta que organitza "Apostasia és alegria". Per això us animem a deixar de formar part d’una de les institucions més retrògrades que continuament atempta contra les nostres llibertats. De fet, és molt senzill i sempre més podreu estar orgullosos contents de no estar comptabilitzats com a fidels apostòlics catòlics romans.
El *CSA La Maranya (C/ del Parc nº13, Lleida) estarà obert per a que hi porteu la documentació els dilluns a partir de les 21.30h i dimecres a partir de les 19.30h*.


3. TRAMITACIÓ DE LLICÈNCIES FEDERATIVES DE LA FEEC

La Secció Excursionista del Casal l'Ocell Negre, habilitada per a tramitar llicències federatives de la FEEC, us anima a formar part d'aquesta secció i  us recorda que ja s'estan tramitant les llicències per l'any 2011.
Més informació contactant a l'adreça ocellnegre.se@gmail.com


4. NOVA ADREÇA ELECTRÒNICA DEL CASAL

El casal recupera l'adreça electrònica ocellnegre@gmail.com com adreça de referència per a contactar-hi.
Tot i continuar mantenint l'anterior, recomanem que a partir d'ara utilitzeu ocellnegre@gmail.com per a possar-vos en contacte amb el Casal Ocell Negre.


5. FES-TE SOCI/SÒCIA DEL CASAL L'OCELL NEGRE

El capital humà és fonamental per aconseguir una bona base social que permeti la subsistència econòmica del casal així com la regeneració d'idees i dinàmiques.
Volem que ens ajudeu a sumar esforços per afrontar nous projectes i per això us convidem a enfortir el Casal fent-vos socis i sòcies per una quota mensual de 5 euros (60 euros a l'any).

Podeu trobar-nos oberts al C/ Sant Carles, 8 cada divendres de 19:30h a 21:30h i d'altres dies en funció de les activitats programades.





 
Si coneixeu de gent interessada en rebre aquesta agenda setmanal d'activitats, podeu fer-nos arribar el seu mail a ocellnegre@gmail.com