Proposta d’activitats a Ponent del 9 al 15 de maig de 2011 (19)


1. VERMUT DE FESTA MAJOR A LLEIDA (SEGRIÀ)

DIA: Dissabte, 7 de maig
HORA I LLOC: A les 11:00h davant la Paeria s'iniciarà la cercavila
A les 12:00h davant el Casal Ocell Negre, s'iniciarà el vermut
ACTE: Com ja hem fet en anys anteriors, el Casal l'Ocell Negre s'implicarà en la organització d'actes dins la Festa Major de Lleida. Mitjançant la seva colla bastonera participarà en el seguici de cultura popular, en col·laboració amb el conjunt de l'esquerra independentista de Lleida gestionarà una barra als Camps Elisis i sobretot, organitzarà el vermut de festa major que dissabte al matí permetrà gaudir d'una cercavila lúdica pels carrers de Lleida amb mostres diverses de cultura popular (música de xaranga, bastoners, nans, grallers, castells i bestiari), que finalitzaran davant el casal amb música de xaranga i vermut.
A més a més, el dimarts 10 de maig podeu gaudir d'una nova barra que el Casal Ocell Negre munta als Camps Elisis per la festa major de Lleida.
ORGANITZA: Casal l'Ocell Negre.


2. INAGURACIÓ DEL CASAL POPULAR 'EL ROSTOLL' A TÀRREGA (URGELL)

DIA: Dissabte, 7 de maig
HORA I LLOC: A les 18:00h al C/ Ardèvol, 12 bis, molt a prop de la xurreria del Pati (Tàrrega)
ACTE: Inauguració del “Casal Popular El Rostoll” que comptarà amb les següents activitats:
18:00h - Xerrada per contextualitzar i analitzar les greus retallades socials, laborals i de serveis que estem patint i anirà a càrrec de l’economista Josep Manel Busqueta, membre del Seminari d’Economia Crítica Taifa.
19:30h - Pintada de mural en una de les parets del Casal, us hi apunteu?
20:30h - Inaguració oficial del Casal amb algunes intervencions. Parlarà algun dels socis del Casal, que donarà la paraula als diferents invitats d’altres Casals Populars de Ponent, com Lleida i Mollerussa, i, a més a més, deixarà la paraula a un ferm i digne revolucionari antifranquista que visqué la Guerra Civil i la postguerra, un targarí fill del Talladell: el Ricardo Creus Albareda. Ja per acabar, farem una mica de festeta amb pica-pica inclòs i begudes de la terra.
ORGANITZA: Casal Popular El Rostoll




3. ACTE CENTRAL DE CAMPANYA DE LA CUP A LLEIDA (SEGRIÀ)

DIA: Dijous, 12 de maig
HORA I LLOC: A les 19:30h al Cafè del Teatre de l'Escorxador (Lleida)
ACTE: Ens plau convidar-vos a l'acte central de campanya per les eleccions municipals a Lleida. En aquest, comptarem amb les intervencions de:
- Adam Majó, regidor de la CUP a Manresa
- Antonieta Jarne, promotora del manifest "Lleida de bat a bat"
- Ramon Usall, portaveu de la CUP a Lleida
- Esther Sancho, cap de llista de la CUP a Lleida
En acabar l'acte, comptarem amb l'actuació musical de Lo pardal Roquer i Meritxell Gené que actuaran interpretaran junts, algunes de les seves cançons
ORGANITZA: CUP-Lleida

4. JORNADA CONTRA EL RACISME A CERVERA (SEGARRA)

DIA: Dissabte, 14 de maig
HORA I LLOC: A les 18:30h
ACTE: Els actes que es duran a terme són:

18:30h - Sala Francesc Buireu - Presentació del llibre "No pasaran... aunque lleven trajes" i de la plataforma ciutadana Unitat Contra el Feixisme i el Racisme (UCFR) a càrrec de David Karvala: Membre d’UCFR i coordinador del llibre "No pasaran... aunque lleven trajes" i Marta Civit: Membre d’UCFR de la Conca de Barberà

23.30h Pub la Cova Concert amb els grups: Malestar Social + Grup per confirmar

ORGANITZA: Col·lectiu A les Trinxerers, Assemblea de Joves de Cervera, Unitat contra el Feixisme

5. ACTE CENTRAL DE CAMPANYA DE LA CUP A ALFÈS (GARRIGUES HISTÒRIQUES)

DIA: Diumenge, 15 de maig
HORA I LLOC: A les 19:00h a la Sala d'Actes de l'Ajuntament d'Alfès
ACTE: La Candidatura d'Unitat Popular d'Alfés farà el primer dels actes públics que té previstos durant la Campanya Electoral. A la Sala d'Actes de l'Ajuntament, amb la participació de la pràctica totalitat dels integrants de la llista, es desglosaran els principals eixos del programa electoral. El segon i últim acte previst tindrà lloc la nit prèvia a la jornada de reflexió. Es repasaran, novament, els principals punts del programa i es farà un balanç de la campanya.
ORGANITZA: CUP-Alfès


6. FES-TE SOCI/SÒCIA DEL CASAL L'OCELL NEGRE

El capital humà és fonamental per aconseguir una bona base social que permeti la subsistència econòmica del casal així com la regeneració d'idees i dinàmiques.
Volem que ens ajudeu a sumar esforços per afrontar nous projectes i per això us convidem a enfortir el Casal fent-vos socis i sòcies per una quota mensual de 5 euros (60 euros a l'any).

Podeu trobar-nos oberts al C/ Sant Carles, 8 cada divendres de 19:30h a 21:30h i d'altres dies en funció de les activitats programades.


Si coneixeu de gent interessada en rebre aquesta agenda setmanal d'activitats, podeu fer-nos arribar el seu mail a ocellnegre@gmail.com