REVETLLA DE SANT JOAN A LLEIDA



El Consorci de la Seu Vella i el Casal Ocell Negre us convidem a participar i celebrar la Revetlla de Sant Joan al Turó de la Seu Vella, al cor de la nostra ciutat.




Les activitats que farem durant la tarda i la nit seran diverses i es dividiran en dos espais:

D'una banda els actes de la tarda, amb l'arribada de la Flama del Canigó, que serà l'encarregada d'encendre una gran foguera que esperem que coroni tota la plana de Lleida. 
El grup de música tradicional Filibusters i els tastets de coca dolça i de recapte, i vins i begudes de la terra amenitzaran la tarda. Tot això al Castell del Rei, a dalt de tot del turó de la Seu, al costat de la Suda.


Al capvespre, a baix del turó, al Parc de Santa Cecília, hi tindrà lloc l'espai d'esbargiment amb el ball i els concerts dels grups Pepet i Marieta, els lleidatans La Família Torelli i lo PD Uriroots. Fins a les 04:00h hi haurà servei de barra amb tot tipus de begudes de la terra, mojitos tropicals i molt més.

Allí ens veiem!



                                                                 Premeu per a veure la imatge més gran



A les 20.00H:  FOGUERA AL CASTELL DEL REI

Flama del Canigó
Coca i Glopets de vi i begudes de la terra

Filibusters: grup de música tradicional vingut des de les terres del vi i del cava, des de Vilafranca del Penedès. Uns components amb esperit lluitador i amb un treball de recuperació de les velles i belles tonades catalanes. Sac de gemecs, tarota, pandereta, acordió diatònic, flabiol i tamborí, són alguns dels instruments que els ajuden.





00.00H:  BALL I CONCERT AL PARC DE SANTA CECÍLIA

Pepet i Marieta: grup de música festiva, amb aires rumbers, patxanguers, de jota, reggae, bolero, ska i ritmes llatins. Vinguts des de les de les Terres de l'Ebre, de banda i banda del riu Sénia, amb 4 discs a les esquenes.

 

La Familia Torelli: vinguts des de la mateixa ciutat de Lleida, portant l'Ska i el reggae amb tocs de soul, funk i jazz pels escenaris, els lleidatans porten 9 anys fent sonar versions jamaicanes i temes propis pels festivals de casa i d'arreu d'Europa. Han tret 2 discs i han col·laborat en diversos recopilatoris.



PD Uriroots: despegant i aterrant també des de la ciutat de la boira i lo campanar. El nostre punxa discs de temes moguts, d'aquí i d'allà, clavant temes que poden anar des del reggae-ska jamaicà al pop '60 català. Com ja ve essent tradició per Sant Joan, serà una actuació que no ens podrem perdre.









Organitzem
CONSORCI DEL TURÓ DE LA SEU VELLA DE LLEIDA
CASAL INDEPENDENTISTA L’OCELL NEGRE


Col·labora
AMICS DE LA SEU VELLA
ATENEU POPULAR DE PONENT
CASTELLERS DE LLEIDA
ÒMNIUM CULTURAL
ORFEÓ LLEIDATÀ