CRÒNICA DE LA REVETLLA DE SANT JOAN 2011


 Aquest any podem dir que em fet un pas de qualitat, en la nostra celebració de la revetlla que unifica els Països Catalans.


Aquest passat 23 de juny vam començar un nou format de revetlla de Sant Joan, molt més ambiciós i en un nou espai molt més gran i simbòlic per a la ciutat. Ho férem conjuntament amb lo Consorci de la Seu Vella.


La jornada va començar a les 20h de la tarda, al Castell del Rei, amb una gran foguera amenitzada amb la música tradicional del grup vilafranquí Filibusters, coca dolça, salada, i vins i licors catalans.
Desde l'esplanada vorejada per les muralles es divisava la foguera controlada pel campanar de la Seu, la Suda (o Castell del Rei) i  el cimbori de l'antiga cateldral al mig.



Al capvespre, el parc de Santa Cecília va prendre lo relleu amb la revetlla festiva. El grup ebrenc Pepet i Marieta, els lleidatans La Família Torelli i el PD Uriroots van omplir de bona música el recent inaugurat espai.


Volem donar les gràcies a totes les persones que van assistir a la nostra màgica nit del foc, i sobretot a la gent que ho va poder fer possible.