VISITA GUIADA ALS ESCENARIS DE LA BATALLA DEL VALADREDO (PALLARS SOBIRÀ)


DIA: Dissabte, 24 de setembre de 2011
HORA I LLOC: Llavorsí, a les 09:45h (puntual per sortir en taxis 4x4)
ACTES: Visita guiada als espais de la Batalla del Valadredo, sagnant episodi de la Guerra Civil al Pallars.

Es sortirà de Lleida en cotxes des del Camp d'Esports a les 07:30h del matí.
A les 09:45h, es sortirà de Llavorsí amb els taxis 4x4 llogats per a l'ocasió.

El preu del taxi és de 10€ per persona. Els nens que puguin anar a la falda, gratis.

La visita al Valadredo serà de 10 a 14h i serà apta per a tothom, ja que els taxis ens deixaran a la part més alta del Valadredo i des d'allà anirem baixant entre boscos i trinxeres tot seguint les explicacions de l'Oriol Riart, historiador local, fins arribar al final del trajecte on ens esperaran altre cop els taxis.

Després dinarem a la Guingueta d’Àneu, al restaurant Cases, amb un menú de 12€, sense beguda inclosa. Els nens podran demanar algun plat de la carta i el preu va a part.

Comptem que el preu total de l’excursió serà de 25€ per adults i els nens només el preu del plat que triin per dinar.

Per la tarda, i de forma complementària, oferim la possibilitat d'anar a Rialp i visitar les Montanyanes, de 17 a 19h. Allà s'hi realitzen projectes com l’Escola de Pastors. Visitarem algun ramader o projecte que hagi sortit d’allà.

Per reservar les places de taxi i de dinar ens cal que comuniqueu el més aviat possible la gent que vindreu, a poder ser, abans de dimecres al vespre. Podeu escriure a ocellnegre@gmail.com per fer la vostra reserva. A la gent interessada li facilitarem dos telèfons de contacte dels responsables de la sortida.