Proposta d’activitats a Ponent del 12 al 18 de març (núm. 11/2012)


1. PRESENTACIÓ DEL DOCUMENTAL 'ITINERARI CRÍTIC' A LLEIDA (SEGRIÀ)

DIA: Dissabte, 24 de març
HORA I LLOC: A les 19:00h a la seu de la Coordinadora de ONG's i altres moviments solidaris de Lleida (C/ Doctor Combelles, 11 - Lleida)
ACTES: Presentació i visionat del vídeo 'Capitalisme. Itinerari crític', que recull en forma d'entrevista el parer de Miren Etxezarreta.
Miren Etxezarreta és catedràtica d'economia aplicada per la Universitat Autònoma de Barcelona.
Les seves opinions crítiques i raonades amb l'actual sistema econòmic capitalista l'han convertit en un sòlid contrapunt dels economistes neoliberals en diversos medis de comunicació.
Comptarem amb Josep Manel Busqueta, economista i company de la Miren en el seminari d'economia crítica Taifa, per a presentar i comentar el documental.
ORGANITZA: L'OCELL NEGRE. Casal Independentista d'Agitació Cultural



2. ANIVERSARI DEL CASAL L'ARREU A MOLLERUSSA (PLANA D'URGELL)

DIA: Dissabte, 24 de març
ACTE: 3 anys removent consciències !
12:00h - Campionat obert de futbol sala
13:00h - Vermut popular al Casal (3 euros)
17:30h - Cucanyes-Xocolatada-Gegants-
Bastoners, a la Plaça de l'Ajuntament
20:00h - Tast de cervesa i concurs de truites. En acabar sopar al casal amb fideuà (10 euros)
Per acabar, concert amb Kinton Cloud i The Good People



3. SORTIDA EN BTT PEL FRONT DEL PALLARS A TREMP (PALLARS JUSSÀ)

DIA: Diumenge, 15 d'abril
ACTE: Enguany la Secció Excursionista del Casal Ocell Negre de Lleida compleix cinc anys i per celebrar-ho ha organitzat un cicle de sortides en bicicleta tot terreny (BTT) pel Front del Pallars. L’objectiu és visitar els escenaris de combat de la Guerra Civil (1936-1939) que tingueren lloc a l’entorn de la Noguera Pallaresa l’any 1938.
El cicle s’iniciarà amb la pujada a Sant Corneli i al Roc Neret, a tocar de Tremp, llocs estratègics especialment pel que fa al control de les centrals hidroelèctriques de la zona. Aquesta primera sortida està programada per al dia 15 d’abril i ens permetrà visitar les trinxeres del cap de Sant Corneli. Han escollit aquesta data per iniciar el Cicle perquè la vigília de fa 71 anys el president Macià declarà la República
Catalana.
ORGANITZA: Secció Excursionista del Casal Ocell Negre



4. COL·LABORA AMB EL CASAL L'OCELL NEGRE

L’any 2012 promet ser un any d’especial importància per al Casal Ocell Negre. Ens hem proposat créixer, i això passa per sumar esforços i poder comptar amb la col·laboració del màxim de gent possible. Tu en tries la manera.
Pots difondre les activitats pel teu barri o poble.
Pots proposar o ajudar a preparar activitats.
Pots ajudar a sostenir econòmicament el casal amb aportacions de 60 euros a l’any.
En definitiva, tu tries la manera de fer créixer l'esquerra independentista de Ponent.

Podeu trobar-nos al C/ Sant Carles, 8 de Lleida cada dijous i divendres de 19:00h a 22:00h i d'altres dies en funció de les activitats programades.
Si coneixeu de gent interessada en rebre aquesta agenda setmanal d'activitats, podeu fer-nos arribar el seu mail a ocellnegre@gmail.com