RECOLLIDA D'AVALS PER A PRESENTAT LA CUP A LES ELECCIONS AL PARLAMENT DE CATALUNYA


El Casal Ocell Negre ens sumem a col·laborar en el projecte de la CUP, obrint aquest dilluns, dimarts i dimecres de 18h a 20h, per a recollir els avals necessaris.
Us demanem que vingueu a firmar per a que la CUP es pugui presentar a les pròximes eleccions al parlament del Principat de Catalunya.

Ho volem tot, visca la terra!



Els electors de Catalunya tindran l'opció de votar una candidatura rupturista i obertament independentista i d'esquerres. La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) serà present a les eleccions del 25 de novembre al Parlament de Catalunya per primera vegada a la història.

L'assemblea nacional extraordinària que ha celebrat la formació aquest dissabte a Molins de Rei (Baix Llobregat) -on hi té quatre regidors-, ha aprovat la participació de la CUP als comicis per àmplia majoria, amb un 77% dels vots.

I ho farà sota el nom de Candidatura d'Unitat Popular - Alternativa d'Esquerres, una fórmula que pretén, segons l'organització, "sumar esforços amb col·lectius polítics i moviments populars que comparteixin els eixos programàtics les principals propostes polítiques de la CUP".
Fruit d’una modificació legislativa de 2011, les candidatures que no tenen representació parlamentària prèvia al Congrés espanyol de diputats han de presentar signatures del 0,1% (mínim) del cens electoral de cada província per avalar la candidatura.

Tot i que el criteri es va establir en principi només per a les eleccions espanyoles, la Generalitat ha aplicat el mateix criteri. A Ponent recollirem 350 signatures, podeu signar els fulls per a l'aval a través a tots els militants de la CUP i els Casals Independentistes de cada municipi.Les persones signants han d’estar censades -amb dret a vot- a la circumscripció provincial per la que signen i només poden signar a favor d’una sola candidatura (les qui no compleixin aquests requisits s’anul·laran).






VENIU I AVALEU LA CUP (dilluns, dimarts i dimecres 15-17 octubre):

Lleida
Casal l’Ocell Negre de 18h a 20h
C/Sant Carles, 8


Borges Blanques
Pizzeria Pandemonium
Av/ Garrigues, 13


Balaguer
L'Amanit. Centre d'iniciatives de 9:00-15:00h. - 18:00-21:00h

C/ Barcelona, 72 - baixos

Cervera
Pub Noctàmbul 

Av. Catalunya, 98

Mollerussa
Casal Popular l’Arreu de 18:30-20h
C/ Palau, 34

Tàrrega
Casal Popularel Rostoll de 18:30-20h
C/ Ardèvol 12, bis, 34  


Seu d'Urgell
Casal Popularde l’Alt Urgell de 18:30-20h
C/Canonges, 9  


Solsona
Bar El Castell
C/Castell, 8