Proposta d’activitats a Ponent del 21 al 27 de Juny (25)


1. REVETLLA DE SANT JOAN A LLEIDA (SEGRIÀ)

DIA: Dimecres, 23 de juny
HORA I LLOC: A les 21:00h a la pista poliesportiva del costat de la Panera (Lleida)
ACTES: Nova revetlla popular organitzada pel Casal l'Ocel Negre per gaudir de la nit més curta i màgica de l'any a la fresca i en bona companyia. Seguint la tònica de l'any passat, en que vam ser la única revetlla popular que s'organitzà a Lleida, començarem a les 21:30h omplint la panxa entorn la taula amb un refrescant menu on no hi faltarà coca de sant joan i vi dolç. Després començarà la festa amb els punxadiscos EDU SELECTA I URI ROOTS, que segur ja coneixeu per les seves participacions a La Boite i al Festinoval. Amb ells arribarem a les 03:00h de la matinada, hora en que haurem d'anar plegant per poder continuar oferint-vos noves festes.Com sempre, ens aniria bé saber la gent que voldria participar del sopar per poder comprar d'avantmà els ingredients necessaris.
ORGANITZA: L'Ocell Negre. Casal Independentista d'Agitació Cultural.


2. TALLER DE RATAFIA A LLEIDA (SEGRIÀ)

DIA: Dissabte, 19 de juny
HORA I LLOC: A les 19:00h al Casal l'Ocell Negre. C/ Sant Carles, 8 de Lleida
ACTES: Taller d'elaboració de ratafia de cireres a càrrec de Rosa Maria Gaspà.
Comprovat tenim que majoritàriament la gent accepta de bon gust un glop de ratafia, més quan aquesta és bona i molt més quan un n'està orgullós de servir o gaudir de la ratafia feta per ell mateix. Doncs som-hi.
Ens cal preveure la gent que voldrà realitzar el taller per a poder comprar l'aiguardent necessari amb antelació i els litres que en voldrieu preparar cadascú.
Caldrà que porteu una ampollla de vidre amb el boc gros per a poder-hi encabir els ingredients (cireres).PREU: 8,5 Euros (Per pagar el cost dels ingredients)
ORGANITZA: L'Ocell Negre. Casal Independentista d'Agitació Cultural.


3. JORNADES DE FORMACIÓ SOBRE IMMIGRACIÓ A LLEIDA (SEGRIÀ)

DIA: Dissabte, 19 de juny
HORA I LLOC: A les 16:00h a l'IMAC. Avinguda Blondel - Lleida
ACTES: La CUP organitza una jornada de formació sobre immigració on es tracta d'extreure les línies ideològiques generals sobre la matèria i unes propostes concretes d'aplicació en l'àmbit municipal, per la qual cosa la jornada no consistirà en conferències ni taules rodones amb les persones ponents, sinó un format taller amb persones expertes en immigració en que tots els assistents, però, participin activament en la resolució d'una sèrie de qüestions que seran plantejades en tres blocs de temes: immigració i gestió dels recursos comunitaris i plans específics; immigració i nova ciutadania; i immigració i identitat nacional.
A més a més, la gent interessada pot apuntar-se al dinar que es farà al restaurant Tube de Lleida a les 14:30h.CAL CONFIRMAR ASSISTÈNCIA A CUP-LLEIDA amb la màxima antelació possible per reservar taula.
4. CASSOLADA CIUTADANA CONTRA LA CRISI A LLEIDA (SEGRIÀ)

DIA: Dimarts, 22 de juny
HORA I LLOC: A les 19:45h a l'Avinguda Blondel, davant la seu del PSC-PSOE.
ACTES: Quarta cassolada ciutanada contra les retallades socials ocasionades per la crisi econòmica i aquelles persones còmplices que l'han ocasionat.
Més informació a: http://cassolades.blogspot.com/
5. CURSA DELS TEMPLERS A LLEIDA (SEGRIÀ)

DIA: Diumenge, 20 de juny
ACTES: La Secció Excursionista del Casal l'Ocell Negre tornarà a participar enguany en la Cursa dels Templers, una cursa popular de 10 km que transcorre per Lleida. Si voleu participar-hi amb nosaltres, podeu contactar-nos al correu electrònic ocellnegre.se@gmail.com
ORGANITZA: Km 0 Ponent.
6. QUART ANIVERSARI DE L'ASSEMBLEA DE JOVES DE LLEIDA (SEGRIÀ)

DIA: Dissabte, 26 de juny
HORA I LLOC: A les 15:00h a la pista poliesportiva del C/ Panera - Lleida

ACTES: L’Assemblea de Joves de Lleida està preparant el seu quart aniversari, és per això que fem una crida al jovent de la ciutat a participar de l’aniversari jugant el I Torneig de Futbol Jove “Joaquim Maurin“.Podeu inscriure el vostre equip al centre de recursos juvenils La Palma, o bé enviant un correu a ajlleida@cajei.cat. Cal incloure en la inscripció el nom dels participants i un telèfon de contacte; el preu de la inscripció és de 5 euros per equip, que inclou també un “pica-pica” en acabar el torneig i trofeu per als guanyadors, a més d’obsequis per als finalistes. A més a més, hi haurà servei de barra i d’entrepans tota la tarda i vespre!

ORGANITZA: AJLL - Assemblea de Joves de Lleida


7. DEBAT SOBRE LA PROHIBICIÓ DEL VEL A LLEIDA (SEGRIÀ)

DIA: Dilluns, 28 de juny
HORA I LLOC: A les 20:00h al CSA La Maranya. C/ del Parc, 13 - Lleida
ACTES: El passat 28 de maig de 2010 la Paeria de Lleida va prohibir l’ús del vel integral als espais municipals. Uns ho veuen com un progrés en la llibertat de les dones, d’altres com una mesura populista i amb poc fonament.Un dels fets que fan que a la Paeria se li vegi el llautó és que no hi hagi hagut un debat social real sobre un aspecte que, molt sovint, s’ha de prendre amb calma i amb peus de plom per no generar tensions culturals. De forma unilateral, ha pres una decisió que afecta molt més enllà de l’àmbit administratiu. Però si el que volien amb això era silenciar a la població, nosaltres no estem disposades a callar. Creiem que és bàsic saber què en pensen tant musulmanes, educadores socials, col·lectius de dones, moviments socials i la ciutadania en general per a veure quin és el camí a seguir en aquest cas.
ORGANITZA: CSA La Maranya


8. NOVA ADREÇA ELECTRÒNICA DEL CASAL L'OCELL NEGRE

Us informem que degut a problemes amb l'anterior correu electrònic del Casal, ara disposarem d'una nova adreça electrònica amb la que podreu contactar-nos.
La nova adreça és locellnegre@gmail.comSi coneixeu de gent interessada en rebre aquesta agenda setmanal d'activitats, podeu fer-nos arribar el seu mail a locellnegre@gmail.com