SECCIÓ EXCURSIONISTA: SORTIDES PREVISTES PEL MES D'ABRIL

Elc ompanys de la secció excursionista ens envien la informació de les tres sortides on la Secció Excursionista del Casal està implicada. Us hi esperem.


Diumenge 10 d'abril: sortida conjunta entitats VIIIa vegueria

Es farà la sortida de totes les entitats excursionistes del Pla de Lleida. Enguany serà per la zona d'Almatret. Us adjuntem el cartell per tots els que us vulgueu apuntar. Si coneixeu la zona, val la pena.

Diumenge 17 d'abril: caminada popular a les Basses

La Secció Excursionista ha col·laborat amb la CUP en l'organització de la caminada popular contra la privatització de les Basses. De petits, tots vam gaudir d'aquest parc, avui en dia abandonat i deixat a la seva sort. Un projecte de l'ajuntament pretén privatitzar-lo. Des de la Secció Excursionista no podem més que exigir l'ús públic d'aquest emblemàtic espai de la ciutat. És per això que us convidem a participar en aquest acte. Trobareu més informació al bloc de la SE i al cartell adjunt.

Dissabte 30 d'abril: sortida a la Serra de Cavalls (Terra Alta)

Sovint quan volem anar a la muntaya mirem cap al nord, al Montsec o més enllà, però cap al sud del país també hi ha espais molt interessants. Un d'aquests és la Serra de Cavalls, a la Terra Alta. Aquesta sortida ens permetrà conèixer un dels llocs més emblemàtics de la comarca que sorprén per les seves vistes. Escenari de la guerra civil, la Serra de Cavalls va esdevenir lapeça clau de la darrera resistència republicana al triomf del feixisme. Més endavant us passarem tota la informació.