SANT JORDI 2013


Engany, amb motiu de la diada de Sant Jordi, hem preparat un seguit d'activitats que desitgem que siguin del teu agrat.  Tenim diverses propostes preparades:

DIVENDRES 19 ABRIL:
- Presentació Els fets del 6 d'octubre de 1934

DIMARTS 23 ABRIL:
- Parada de llibres, roses i material tèxtil
- Recital poètic d'Amat Baró
- Firma de llibres L'hora dels voltors
- Ball de bastons



Els actes començaran el proper divendres 19 d'abril a les 19.30h al Casal Ocell Negre amb la presentació del llibre Els fets del 6 d'octubre de 1934, del dr. Manel López i Esteve, professor d'història contemporània de la UdL.


Durant la diada de Sant Jordi, muntarem com cada any la nostra paradeta de llibres, roses i material tèxtil a la plaça de Sant Joan. Enguany tractarem de retre homenatge a Salvador Espriu i Vicent Andrés Estellés. I és per això, que dedicarem les nostres roses i els nostres punts de llibre a aquest parell d'escriptors.

A partir de les 17h tindrem a la nostra parada l'economista Josep Manel Busqueta, autor de L'hora dels voltors. La crisi explicada a una ciutadania estafada, qui signarà llibres a tothom que vulgui.
 
A les 18h, es durà a terme una breu presentació de la nova plataforma editorial lleidatana Bookland, la república del llibres, i, tot seguit, tindrà lloc un recital poètic a càrrec d'Amat Baró que recitarà poesies del seu nou poemari On has deixat la falç?, l'edició del qual s'està duent a terme a través de la campanya de micromecenatge Verkami. Si voleu col·laborar en l'edició, podeu fer-ho mitjançant el següent enllaç: On has deixat la falç?, d'Amat Baró
Al costat d'aquest acte, durant la mateixa diada de St. Jordi, durant tot el dia, a la plaça de Sant Joan de Lleida, l'Assemblea Nacional Catalana ha organitzat l'encesa d'una gran estelada feta amb espelmes, iniciativa en la qual també participem:
L'encesa de la flama, la flama de la llibertat, la flama de la independència!
Per a més informació sobre l'acte cliqueu aquí: Esdeveniment al Facebook
També durant la tarda, a partir de les 17:30h, els i les Bastoneres del Pla de l'Aigua actuaran a la plaça.



Al llarg de tot dia de St. Jordi, a la parada podreu adquirir: Els fets del 6 d'octubre de 1934, del dr. Manel López Esteve. El Seguici de la festa major de Lleida, novetat de Pagès Editors en què, entre d'altres temàtiques i col·lectius, s'hi expliquen els diferents balls de la ciutat i hi apareixen els bastoners del Pla de l'Aigua.