CONCENTRACIÓ Ni retallades ni prepressió. Hem perdut la por!



Demà dissabte 16 de juny a les 19:30h a la Plaça de la Paeria:


On hi ha lluita hi ha repressió. Els 4 encausats de Palma, nombroses detencions a Mallorca, la repressió contra la Primavera Valenciana, la detenció i el posterior empresonament del Rubén i l’Andreu a Barcelona, són mostres clares de la persecució policial dels darrers mesos.

Sense anar més lluny, la setmana passada, la repressió assetjava Lleida amb 6 detencions i un total de 8 persones encausades arran de la lluita de la vaga estudiantil del passat 22 de maig, una vaga emmarcada en la lluita per la defensa de l’educació pública, contra la pujada de les taxes universitàries i l’estratègia universitària 2015.

Tots aquests fets són fruit de l’estratègia política que estem vivint en aquests temps de crisi i que busca reprimir i criminalitzar tots aquells que lluitem per un sistema més just i igualitari. Detencions i empresonaments com aquests demostren com el Govern de la Generalitat, amb l’ajuda del seu aparell de repressió, no escatima esforços en intentar fer callar aquells que lluitem per transformar aquest sistema.

NO ENS FARAN CALLAR, HEM PERDUT LA POR!
ABSOLUCIÓ JOVES ENCAUSATS! LLIBERTAT ANDREU!


Podeu adherir-vos a la campanya de solidaritat per l'Andreu a  http://andreullibertat.wordpress.com/