Sortida al Pic de Campirme (2631 m.)

SECCIÓ EXCURSIONISTA DEL CASAL OCELL NEGRE

.

La secció excursionista de l'Ocell Negre informa:


HORA DE SORTIDA: 18.00 hores

LLOC: Pàrquing del Pavelló Barris Nord

DATA: Dissabte 25 i diumenge 26 de juliol de 2009


El Pic de Campirme està situat al nord del Pallars Sobirà, en una zona d’alta muntanya que compta amb la presència de diversos llacs. És un vèrtex geodèsic de primer ordre i des del cim poden observar-se el Montroig, el Ventolau o la Pica d’Estats. A més es troba situat en una zona que fou línia de front durant la Guerra Civil i encara poden observar-se restes de les construccions defensives aixecades pels soldats, per la qual cosa, aquest itinerari afegeix al seu interès esportiu i naturalístic, conèixer un patrimoni històric poc difós.


Desnivell: 950 m. (aprox).

Temps: 4.30 hores aprox. (en total)

Hi ha la possibilitat d’ampliar la sortida al Pic de la Coma del Forn.


Marxarem dissabte a la tarda i dormirem al refugi (guardat) de la Pleta del Prat. Cal reservar amb anticipació, així que confirmeu la vostra assistència a la sortida abans del 16 de juliol (estem a l’estiu i tot s’omple molt de pressa!)


Si voleu més informació i/o venir a la sortida, cal que confirmeu la vostra assistència a ocellnegre.se@gmail.com amb suficient antelació per combinar cotxes i organitzar millor la sortida.


Cal que porteu aigua i menjar pel dia de la sortida. Al refugi hi ha la possibilitat de sopar i esmorzar. Consulteu els preus a www.lapletadelprat.com (federats 10% de descompte)


SECCIÓ EXCURSIONISTA DEL CASAL OCELL NEGRE

I recordeu que...

A les sortides de muntanya cal portar el material i calçat adequat.

En cas de mal temps es poden suspendre les sortides. S’avisarà via e-mail.

Els menors d’edat han de venir sempre acompanyats.