CALÇOTADA POPULAR A LLEIDA

Calçotada al Clot de les granotes


El març és l’època en que torna el bon temps, les ganes de gaudir amb els amics del carrer, i també el temps dels calçots. Ajuntem-ho tot i tindrem els ingredients ideals per a fer aquesta calçotada popular al mig d’una de les places més emblemàtiques de Lleida.

No ens volem limitar a oferir una menja popular, sinó que volem omplir la diada amb activitats culturals que animin la gent a gaudir de l’espai de la plaça. Per això, us oferim:

- La nostra tradicional selecció de música festiva i reivindicativa durant tota la jornada
- Mostra de cultura popular
- Jocs de bitlles i trencaclosques gegants per a la canalla
- Concurs de Titius i botifarra
- Recital de música en viu

Esdeveniment al Facebook: http://www.facebook.com/events/362068500574773/?ref=22


PREUS: 12 euros – Menú de calçotada: amb Calçots, salsa romesco, Llangonissa, Patates al forn i beguda.

8 euros – Menú degustació: amb mitja ració de Calçots, salsa romesco, mitja ració de llangonissa, Patates al forn i beguda.

També hi haurà opció vegetariana.INSCRIPCIONS: Fins al 14 de març al Casal Ocell Negre divendres i dissabte al vespre o via mail (ocellnegre@gmail.com), indicant el nombre de racions i tipus de menú.ORGANITZA: 
l’OCELL NEGRE (Casal Independentista d’Agitació Cultural)
AAVV del Clot de les Granotes


Per a finalitzar el dissabte també us convidem a assistir al concert que es farà a la sala Boite de Lleida, amb els grups AT VERSARIS presentant No Fear, PIRATS SOUND SISTEMA que presentarà Em bull la sang i PONENT ROOTS que dispararan temacles all night long.
Esdeveniment al Facebook: http://www.facebook.com/events/400765556685603/